• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí na salátu
Napište svůj komentář k receptu

Mleté hovězí na salátu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Mletou hovězí směs si můžete dopřát nejen na salátu. Skvěle chutná také s rýží nebo těstovinami. Recept tak můžete snadno obměňovat a připravit si vždy večeři přesně dle své chuti.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks červená paprika
    • olivový olej
    • 400
      g hovězí maso mleté
    • 400
      g nakládaná loupaná rajčata
    • 200
      g nakládaná kukuřice
    • 4
      hrst baby špenát
    • chilli vločky, podle chuti
    • 4
      ks salát little gem
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistěte, cibuli a česnek nasekejte nadrobno, mrkev a papriku pokrájejte na malé kostičky. Nejlépe v litinovém hrnci rozehřejte dvě lžíce oleje, asi 3 minuty restujte cibuli, pak přidejte česnek, mrkev a papriku, restujte další 3 minuty.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
K základu přidejte maso, vařečkou ho pečlivě rozmělněte a orestujte dohněda. Přidejte rajčata, osolte, opepřete, promíchejte, přiklopte a na mírnějším plameni duste asi 10 minut.
3
Přidejte kukuřici a špenát, promíchejte, přiklopte a nechte asi minutu špenát zavadnout. Dochuťte chilli. Salát rozeberte na listy, na každý dejte poctivou lžíci masové směsi a posypte nastrouhaným parmazánem.

RADA: Snadno nastrouhaný sýr

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté na špejli

Mleté na špejli

Mleté v hotdogu

Mleté v hotdogu

Mleté placičky s Nivou

Mleté placičky s Nivou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Červená paprika Česnek Chilli Cibule Hovězí maso Mrkev Nakládaná kukuřice Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Salát Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z červené řepy s fazolemi

Salát z červené řepy s fazolemi

Vynikající pomazánka z nivy

Vynikající pomazánka z nivy

Broskvový moučník

Broskvový moučník

Moravskoslezský bigos

Moravskoslezský bigos

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Jahodová roláda II. - rychle a chutně

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Pórková polévka se slaninou I.

Pórková polévka se slaninou I.

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Kuřecí nudličky se špenátem a nivou

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

43
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…
33
Hrachová pomazánka (falešný hummus), základní recept
Hrachová pomazánka …
19
Kokosový dort s ovocem
Kokosový dort s ovocem
16
Topinky s houbami a čedarem
Topinky s houbami a…
16
Kokosová bábovka s kefírem
Kokosová bábovka s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Nechte kávu a čaj pracovat podruhé: Jak využít lógr a vyluhované sáčky

Dáma.cz Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Otestujte se: Podívejte se na obrázek a dozvíte se, jací jste. Mají psychologové pravdu?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 11. 8. 2025: Kdo dnes bude zavalen úkoly a kdo by se měl zaměřit na rodinné vztahy?

Denní horoskop na pondělí 11. 8. 2025: Kdo dnes bude zavalen úkoly a kdo by se měl zaměřit na rodinné vztahy?

Ženy.cz Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Namísto rovnocennosti válka pohlaví. Kam až zajde moderní feminismus?

Blesk.cz Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

Překvapení u Jiřiny Bohdalové (94): Stane se prababičkou

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Další doporučené recepty:

Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mleté hovězí po anglicku
Mleté hovězí po anglicku
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté koule s romadurem
Mleté koule s romadurem
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí na salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact