• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí na salátu
Napište svůj komentář k receptu

Mleté hovězí na salátu

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
Mleté hovězí na salátu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Mletou hovězí směs si můžete dopřát nejen na salátu. Skvěle chutná také s rýží nebo těstovinami. Recept tak můžete snadno obměňovat a připravit si vždy večeři přesně dle své chuti.

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks červená paprika
    • olivový olej
    • 400
      g hovězí maso mleté
    • 400
      g nakládaná loupaná rajčata
    • 200
      g nakládaná kukuřice
    • 4
      hrst baby špenát
    • chilli vločky, podle chuti
    • 4
      ks salát little gem
    • strouhaný parmazán k podávání
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Zeleninu očistěte, cibuli a česnek nasekejte nadrobno, mrkev a papriku pokrájejte na malé kostičky. Nejlépe v litinovém hrnci rozehřejte dvě lžíce oleje, asi 3 minuty restujte cibuli, pak přidejte česnek, mrkev a papriku, restujte další 3 minuty.

RADA: Jak snadno oloupat česnek?

2
K základu přidejte maso, vařečkou ho pečlivě rozmělněte a orestujte dohněda. Přidejte rajčata, osolte, opepřete, promíchejte, přiklopte a na mírnějším plameni duste asi 10 minut.
3
Přidejte kukuřici a špenát, promíchejte, přiklopte a nechte asi minutu špenát zavadnout. Dochuťte chilli. Salát rozeberte na listy, na každý dejte poctivou lžíci masové směsi a posypte nastrouhaným parmazánem.

RADA: Snadno nastrouhaný sýr

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté na špejli

Mleté na špejli

Mleté v hotdogu

Mleté v hotdogu

Mleté placičky s Nivou

Mleté placičky s Nivou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Baby špenát Červená paprika Česnek Chilli Cibule Hovězí maso Mrkev Nakládaná kukuřice Nakládaná loupaná rajčata Olivový olej Pepř mletý Salát Strouhaný parmazán Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rajská omáčka II.

Rajská omáčka II.

Zapékané těstoviny II.

Zapékané těstoviny II.

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Salát Caesar

Salát Caesar

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Marinované plátky s bramborem-zapečené

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Banánovo – avokádové smoothie

Banánovo – avokádové smoothie

Cizrnová polévka - vydatná

Cizrnová polévka - vydatná

Doporučujeme

40 minut
Čočkové minestrone

Čočkové minestrone

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

252
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
28
Bulharské papriky s Balkánem
Bulharské papriky s…
21
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
18
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
14
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Míša Salák nám otevřela dveře do svého šatníku: Manžel říká, že se oblékám jako moje máma!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Velký zvrat v Survivoru: O vypadnutí oblíbence rozhodla výhoda!

Velký zvrat v Survivoru: O vypadnutí oblíbence rozhodla výhoda!

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

Další doporučené recepty:

Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Mletá směs s patizony (kedlubnou)
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mletá směs se žampiony a hermelínem
Mleté hovězí po anglicku
Mleté hovězí po anglicku
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté koule s romadurem
Mleté koule s romadurem
  • Recepty.cz
  • Mleté hovězí na salátu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact