Děkuji za výborný recept. Jsem ráda, že jsem sekanou vyzkoušela a určitě jí ještě někdy upeču.
Nepoužila jsem folii ale alobal a asi tak v půlce pečení ho sundala. Byl to excelentní oběd a moc za recept děkuji. Hezký den!
Tento recept rozhodně stojí za námahu, je výborný. :-)
Byla výborná, do části jsem přidala kousek nivy, to kvůli manželovi, který jí miluje. Péct roládu ve formě je skvělý nápad u kterého zůstanu.
Můžu jí jen doporučit, je výborná a mletého masa může být určitě víc. Já jsem k ní ušlehala bramborovou kaši, byla to mňamka! :-P :-*
Náplně je docela dost tak jsem roládu pro jistotu pekla v alobalu. Někdy mi praskne i nenaplněná sekaná a pak mám vztek ;-)
Připravoval jsem jí v trochu jiném stylu. Do skleněné mísy jsem dal půlku mleté, pak náplň a navrch uplácal zbytek mleté, zaklopil jsem vše víkem a upekl. Zbyly jen prázdné talíře, takže dobrý.
Pekla jsem jí taky ve formě, odpadla starost jestli praskne nebo ne a musím říst, že je vynikajicí. Kuřecí nudličky jsem navíc posypala pálivou papriku a tak byla nápln i trochu pikantní. Pekla jsem přikrytou tak třičtvrtě hodiny a pak ještě dopékala bez alobalu.
Roláda byla vynikající, vřele doporučuji, mleté jsem měla taky o trochu víc, v řeznictví nám dopřávají úmyslně ;-) :-D !
Manžel dojídá zbytek od oběda a mlaská, jako kdybych mu týden nedala najíst...,byla vážně výborná!
Právě se peče a náramně voní. Položila jsem jí do srnčího hřbetu vystlaného alobalem, který jsem potřela sádlem. Chodíme kolem trouby a jsme natěšený na oběd :-)) !
Dělala jsem z 1 kila masa, aby bylo masa víc a roláda nechtěla prasknout. Byla moc dobrá a studená s kyselou okurkou taky
Šišku jsem pekla v alobalu, protože mi plněné většinou prasknou, ten jsem na konec sundala a dopekla. Byla moooc dobrá :-P :-) .
Jo, jo, jak už na fóru Jirka nadnesl - maso plněné masem, to je moje... Doufám, že se autor nebude zlobit, že jsem nedělala velkou roládu ale menší roládičky. A jak je vidět z fotografie, jídlo bylo doplněno i třetím masem (zbývalo mi pár plátků anglické...). Jirko, je to lahůdka!!!!
Jirko, i bez toho "s" to je prostě k papání :-)))
Z názvu mi vypadlo ,,s,, - prosím opravit :-)