mleté maso
(směs hovězího a vepřového) stačí tácek za cca 25 Kč
1
balíček
mražená zelenina
s kukuřicí
1
kostka
masox
hovězí - (já dávám Knorrox extra silný)
Postup přípravy receptu
1
Do hrnce se studenou vodou dáme mleté maso a rozmnělníme ho šťouchadlem na brambory, přidáme pokrájenou cibuli, pepř sůl a tymián. Po chvíli varu přidáme pokrájené brambory a mraženou zeleninu, vaříme do měkka a dochutíme majoránkou. Je moc dobrá, rychlá a chutná nám víc, než klasická hovězí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Alexandra Daňková
|9. 8. 2009 17:33
super polévka, sice jsem neměla cibuli, ale i tak byla moc dobrá a rychlá, díky za recept
Dana
|2. 2. 2005 11:59
Fakt je moc dobrá.Akorát pozor na ten tymián, nesmí ho tam být hodně, pak je to příliš aromatické. Určitě to budu vařit častěji, je to rychlé a opravdu chutné.
Jitka Nerudová
|28. 1. 2005 10:34
Nám tedy chutná,je fakt rychle hotová, voňavá, jen se musí dát pozor na druh brambor. Jednou jsem dala brambory typu C a uvolněný škrob polévku zakalil a zahustil, taky není dobré moc tučné mleté maso, ale tam tuk seberu lžící a je to. Náš synek polévky moc nerad, ale tahle mu jede.. :)))