• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Mléčný řez
Napište svůj komentář k receptu

Mléčný řez

autor: noemmi
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 71
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mléčný řez
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 6
      ks vejce
    • 9
      lžíce polohrubá mouka
    • 7
      lžíce cukr krupice
    • 2
      lžička kakao
    • 1
      kelímek smetana ke šlehání
    • 1
      balíček ztužovač šlehačky
    • 1
      kelímek tvaroh polotučný
    • 2
      lžíce moučkový cukr na dochucení náplně

Postup přípravy receptu

1
Vyšleháme žloutky s cukrem a kakaem (tolik kakaka, aby těsto mělo tu správnou barvu), pak přidáváme střídavě sníh z bílků a mouku (nemusíme se tak snažit, aby sníh nespadl). Upečeme v hodně vyhřáté troubě asi za 10 minut. Měla by nám vzniknout ne moc vysoká placka. Vyšleháme šlehačku s cukrem a ztužovačem a zašleháme do ní postupně tvaroh. Potom upečenou placku rozřežeme na menší obdélníky (jednotlivé porce) a každý z nich podélně rozřízneme (kdo je šikovný, může se pokusit rozříznout nízkou placku celou).
2
Jednotlivé porce slepíme pořádnou vrstvou náplně a dáme vychladit do ledničky.
3
http://www.recepty.cz/_user/images/mlecny_rez.jpg>Foto, jak rozkrojit plát.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Jogurtovo-mléčný jahodový koktejl

Svěží dort / řez s bezinkovým želé

Svěží dort / řez s bezinkovým želé

Piškotový řez s medovými jablky

Piškotový řez s medovými jablky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • radek | 1. 11. 2014 16:10

    tak pecu to prvne , ty placky musej bejt dve jinak je to hmmm nez to zmizi s plechu tak 1minuta :)

  • Oskarka Nová | 30. 8. 2009 12:58

    Také jsem pekla, těsto se špatně prokrojovalo, pak se špatně nanášel krém, chuťově žádný zázrak, už znovu péct nemusím, stačilo.

  • Kristýna Jasná | 19. 8. 2009 12:39

    Placka byla příliš slabá na to, abych ji rozpůlila, příště peču také dvě slabší. Jinak to bylo celkem dobré, i když jsem čekala možná trošku víc...

  • manhelka manhel | 10. 9. 2008 15:54

    Dávám za jedna...udělala jsem si malinkou změnu a upekla dvě slabé placky.Výborné!

  • Dagmar Dvořáčková | 4. 6. 2008 20:53

    Tak jsem přečetla recept, pak všechny komentáře....a nechala se strhnout davem...:-)Příprava je fakt jednoduchá a rychlá. Pekla jsem na papíře, bez vymazání 10 min. na 200 stupňu. První placka se mi zdála dost tenká na to, abych jí ještě měla rozříznout. Tak jsem upekla ještě z jedné dávky. Asi jsem dávala vrchovatější lžíce nebo víc našlehala vajíčko. Druhá placka byla vyšší. To však nebránilo tomu, abych je neslepila k sobě. Krém jsem obohatila 2 lžícemi zakysané smetany a vanilkovým cukrem. Ale to tady již bylo také napsáno. Vznikly středně vysoké řezy, které po vychladnutí v lednici chutnaly opravdu dobře.

  • Marie | 13. 4. 2008 12:25

    můj postup na těsto: vyšlehat bílky elektrickým šlehačem, přisypat cukr, znovu šlehat... pak vařečkou vmíchat žloutky a mouku. Používám i u pečení rolád - výsledek vynikající!!

  • Deny | 13. 4. 2008 08:18

    včera jsem pekla...chuť vynikající! Jen nechápu jak prokrojit tak tenkou placku. Takže jsem přepůlila upečený korpus na 2, první namazala náplní, přiklopila druhým. Příště upeču placky 2, at se vyhnu nervováním s prokrajováním :o) Ale za chut dávám 1*!!! o:)

  • Zuzana Štěpánková | 12. 4. 2008 16:16

    Omylem jsem dala pet vajec misto sesti a nijak to tomu neuskodilo. Sice mi to napovrchu lepka, ale je to dobre, asi to potru cokoladou...

  • Miky | 11. 4. 2008 12:21

    Chuťově výborné,lepší než kupovaný snack.Jen těsto se po upečení hrozně lepilo.Má to tak být?

  • lili | 9. 4. 2008 18:32

    Řezy byly výborné, podle rady jsem šoupla med, zakysanou a vanilku. Vrstva krému byla vyšší, ale to bylo jen dobře. Bez vymazání papíru, na 2 menší plechy, pak bez nervů přiklopíte na sebe. Zmizely docela rychlo. Výborné

  • Renata | 7. 4. 2008 10:30

    Já jsem také pekla tyto řezy a taky mi zbylo hodně krému a chuťově nic moc

  • Tereza | 6. 4. 2008 22:01

    Manželovi to moc chutnalo, já už tak nadšená nebyla. Bylo to celkem dobré, ale ke Kinder řezům to mělo hodně daleko. Recept i postup jsem dodržela přesně, ale i tak mi zbylo poměrně dost krému. Tak jestli to nebylo náhodou tím. Každopádně příště upeču žravé řezy - o nich básní můj tříletý syn ve školce :-))

  • Pavlína | 4. 4. 2008 22:42

    Já pekla na nevymazaném pečícím papíře a i když jsou upečené placky lepivější,nebyl problém to sundat :-).Když jsem pekla tak jsem se bála co to vzniká,ale všechno dopadlo super a chutnalo to také super :-). http://pavlinice.napady.net/ .Pavlína

  • Petra | 4. 4. 2008 14:19

    Děkuji za informace, už se na to chystám!

  • Jana Kutačová | 3. 4. 2008 22:21

    Peti,není třeba vymazávat a špinit plech,na pečécém papíře by to mělo proběhnout vpohodě a bez problémů...o))

  • Hela - | 3. 4. 2008 21:42

    Petro, vaše otázka není jasně položená. Chtěla jste se zeptat, zda vymazat plech, nebo péct na papíře, nebo zda vymazat papír?Já tedy peču zásadně všechno na papíře a nikdy ho nevymazávám s výjimkou rolády, kdy chci mít povrch lesklý. Kdysi už se tady u toho receptu psalo, že je lepší ho rovnou upéct na dva plechy a nemuset ho rozřezávat. .

  • Petra | 3. 4. 2008 21:11

    Můžu péct těsto na papíře nebo mám raději vymazat?díky za radu

  • Pavlína | 3. 4. 2008 18:28

    Tak tenhle recept znám opět z MMB.Pekla jsem a mohu jedině doporučit,je to dobrůtka,ale hlavně to chce nechat pořádně vychladit.

  • Pavlína Šostoková | 29. 3. 2008 15:27

    Nevěřila jsem,že to bude tak skvělé,výborné.I když moc tučné.Ale ,co je dobré, není zdravé!Ženský pečte!Ať jsme tlustý na tři prsty!

  • Sylva Karešová | 18. 3. 2008 23:11

    Tak tohle vypada opravdu velmi lakave. Jak uz tu nekdo psal, podoba se to rezum od Kinder, ktere mi mimochodem taky velmi chutnaji :-) A jak zde Lenka zminuje ten med a vanilku, tak to zni taky suprove. Takze to urcite nekdy udelam. On i komentar x-Janinky zni dobre, posypane kokosem, stocene.. Tak dekuji za recept.

  • Lenka Beržonová | 18. 3. 2008 13:33

    krém jsem udělala z tvarohu,zakysané smetany,trochu medu a vanilky.Malému to moc chutná a mě a manželovi snad ještě víc.za jedna

  • Maruna | 4. 3. 2008 18:24

    Gabino dekuji Ti za informaci ted mužu vyzkoušet recept už se tešim

  • Gábina H | 3. 3. 2008 12:22

    Smetana většinou 250ml (někdy i jen 200 ml), tvaroh 250g

  • Maruna | 3. 3. 2008 11:27

    prosim mohl by me nodko napsat kolik obsahuje smetana ke šlehani a tvaroh ve vaničce,už hezkou radku let žiji v zahraniči a tak už de presne nepamatuli kolik to važilo predem dekuji

  • Renáta Janotová | 12. 12. 2007 20:35

    Peču to pravidelně jednou za týden!!Mám malé děti a ty to prostě "žerou" na svačinku!!!Je to opravdu hodně dobré!!!Nedávejte moc kakaa a přidejte už zmíňovaný med a uvidíte,že už v obchodě nekoupíte!!!GRATULUJI!!!

  • Jana Kozlová | 21. 11. 2007 12:58

    Vyzkoušeno a je super. Má v umyslu jej dělat na vánoce na stul na malé čtverečky podle mě v lednici to nějakou dobu vydrží (stejně se to dřív spapa. Dělala jsem to loni dceří jako zákusek k narozeninam když měla ten 1 rok tak všichni chválili a všem chutnaloDOPORUČENI: Při šlehání tam dejte trochu tekutého medu do tvarohu a pak spojte se šlehačkou.Když vyzkoušíte pak s obchodu a tento myslím že velký rozdíl vůbec nepocítíte

  • Kamila Kleskeňová | 27. 10. 2007 18:59

    Vypadaji uplne jako od Kinder:))

  • Sylvie H | 22. 10. 2007 08:35

    Opravdu super, pekla jsem včera a splnilo to vše, jen cukr jsem snížila o 1/3 - můj děda by řekl: "chutné, jedlé, výborné :-)".

  • milli charvatova | 11. 10. 2007 13:44

    super recept,prave pecu...jen jsem tucnou smetanu se ztucovacem vymenila za kysanou smetanu,ekvivalent lipanku.mnozstvi testa jsem rozdelila do 2 dortovych forem a je to tak akorat pak na sebe....

  • Anonym | 25. 8. 2007 11:02

    recept

  • Anonym | 25. 8. 2007 11:01

    recept

  • x-Janinka | 30. 7. 2007 17:36

    Opravdu dobré. Po upečení jsem to stočila jako roládu, napilnila tvarohem, potřela ještě povrchu a posypala kokosem. Všichni si mysleli, že je to kupované a moc jim to chutnalo.

  • Colton Sam | 26. 6. 2007 01:00

    http://69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c-t.dqqrmm.org <a href="http://69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c-h.dqqrmm.org">69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c</a> [url]http://69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c-b1.dqqrmm.org[/url] [url=http://69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c-b2.dqqrmm.org]69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c[/url] [u]http://69780af635da01fa9c8afc2aa6eddd2c-b3.dqqrmm.org[/u] 9ba993c3af94b6ba0b1516b9a4c1bdc7

  • Jarka O. | 18. 6. 2007 20:34

    Pokud to nepsala Airan ( a opravdu se jí to příliš nepodobá ), je to o to horší, že si nějaký "vtipálek" půjčil její dost proslavený nick.

  • Di | 18. 6. 2007 17:39

    A já si zase myslím, že tu ošklivou poznámku nepsala Airan. Na tolik už její "rukopis" znám. Je to prostě zase jenom uštěpačný anonym.

  • Pája L. | 18. 6. 2007 17:06

    Já myslím, že to paní Airan myslela ze srandy, ne?Jinak řez je moc dobrý, akorát, že jsme ho se synem snědli celý sami. Naštěstí jsem dělala z poloviční dávky, tak to snad tak nevadí. Na manžela ani nezbylo.

  • Alča | 18. 6. 2007 15:24

    Takže doufám,že nikoho neurazím,ale touto buchtou jsem byla zklamaná.Je velmi dusivá.Mam tři děti ,ale ani jedno tu buchtu už po druhé nechce.

  • bookcase | 18. 6. 2007 14:00

    recept vypadá moc dobře a věřím, že bude mít úspěch, syn je taky milovníkem kinder řezu :))Pro Airan: Vám nějak vadí, když pečou 13 leté holčiny? Myslím, že je to moc fajn, když samy zkouší, co dokážou. Buďmě za ně rády, je to lepší, než kdyby si píchaly drogy v parku.

  • Sasa | 16. 6. 2007 18:20

    Taky se chladí korpus a jdu na náplň

  • Lenka Cvejnová | 16. 6. 2007 11:41

    Před chvilkou jsem dodělala, chladí se, ale nevim, jestli vydrží do zítra. Pekla jsem v dortové formě a rozříznout nebyl problém. Místo šlehačky jsem použila rama cremefine na šlehání ( má méně tuku a nemusí se dávat ztužovač šlehačky ), zpestřila jsem medem, polila čokoládou a posypala nasekanými mandlovými lupínky. Vypadá to báječně a určitě i tak chutnat bude.

  • anonym | 9. 6. 2007 13:52

    super recept...všem doporučuji

  • Renata | 4. 6. 2007 20:10

    Máte s tím snad nějaký problém? Vybíjejte si své komplexy prosím jinde.

  • Nikol V. | 1. 6. 2007 16:58

    Tip na krupičkový smetanovo-tvarohový jogurt: Tento recept je VELMI podobný, téměř stejný s tímto...je to pochoutka:-) Takže: Do mističky nalijeme smetanu (aspoň 30%) , přidáme tvaroh ve vaničce, cukr (aby to bylo úpořádně slaďounké) řádně smícháme a dáme vychladit. Cca po10min vmícháme strouhanku ( je důležité,aby to byla strouhanka z Penny marketu, z takové tmavě červenohnědé krabici s názvem Semmelbrösel - s jinou to raději nezkoušejte a nebojte, u nás sdtojí asi 10Kč/kg, je vynikající a udělá nám právě tu krupičku- díky své struktuře) cca 5-6 lžic, popř dochutíme cukrem,podle toho jak se nám to uleželo.Smícháme a dáme odležet na dalších 5-10 min do lednice a pak si jen pochutnáváme na této lahůdce, je krásně hustá,nikam nám neteče,pořádně zasytí...Děti to zbožňují!

  • Airan Novakova | 1. 6. 2007 16:49

    To je fakt výborné, když tu machrují třináctileté holky.... :-/

  • Věra | 30. 5. 2007 15:43

    Pro anonym: když jsem ještě neměla elektrický šlehač, také jsem používala tuto metlu. Trvá to delší dobu, ale není problém to ušlehat.

  • Anonym | 30. 5. 2007 13:00

    Chtěla bych se zeptat, ušlehám tu smetanu ke šlehání obyčejnou metlou, která je zabudovaná v ručním mixéru. Myslím tu jednu metlu ve tvaru kuželky. Děkuji

  • Linda Klein | 25. 5. 2007 18:23

    Rez je opravdu velmi dobry. Vajicka jsem vyslehala cela, pekla jsem na pecicim papire v horkovzdusne troube 6 minut pri 180 C. Kratce po vychlazeni jsem si placku rozkrala na 15 dilu a ty jsem potom ostrym nozem podelne rozkrojila. Mela jsem z toho strach, ale slo to bajecne. Na zaver jsem vrsky polila cokoladovou polevou. Dcerka si moc pochvaluje, rez je pry lepsi nez kupovany :-))

  • Peková | 22. 5. 2007 16:52

    Pekla dcera a byl moc dobrý - jednu vadu ale měl - bylo ho málo - 1.

  • pettu,13 | 22. 5. 2007 16:10

    opravdu velmi dobre rezy, vcera vecer sem upekla plech a dneska mi nezbyla ani pulka a to este nemel nektery z clenu rodiny ochutnany xD no takze sem musela mamku i sestru odehnat aby zbylo tatkovi.. vazne moc dobre

  • jitka Mal. | 13. 5. 2007 09:36

    Přidávám se k pochvalným komentářům, dělala jsem v sobotu, a musim říct že v neděli se podobal kupovanému ještě více, krásně změkl, a byl prostě výborný, dávam velkou 1

  • mia | 8. 5. 2007 12:12

    taky mám odzkoušeno, ale když jsem viděla tu úzkou placku, tak jsem to vzdala a jen překrojila na půl, pomazala a na přání dcerek tam nakrájela jahůdky a banán..no,ani jsem neokoštovala, krém na metlách byl ale dobrý,děkuji za prima receptík;o)krásný den..

  • johhan | 6. 5. 2007 23:10

    Tak tento recept mi byl s prominutím čert dlužen..Upekla jsem jednou a ted pecu skoro každý týden. Syn si na "buchtičku" vodí spolužáky,pomlaskávají si a manžel potom hartusí,že na něj opět nezbylo:-)

  • Jíťa Rigi | 6. 5. 2007 19:48

    Chutnalo nám všem.

  • Lenča | 6. 5. 2007 13:00

    Řez je opravdu výtečný..... nezbývá než dál doporučit.

  • Barbora Knappová | 29. 4. 2007 15:10

    Taky jsme dnes upekla. 2 pláty, každý ze 3 vajíček a teda trochu mléka, jelikož těsto bylo dost tuhé, a povedlo se, moc děkuji za recept. Nyní už mám na plechu možná půlku...:-))

  • Petra Vomackova | 24. 4. 2007 18:27

    Mile kucharky, moc vám děkuji za komentáře. Dlouh jsem tu nebyla a vaše reakce mě velmi potěšily. Jen tak dál :o))) Asi sem zas přidám nějaký recept.

  • Vanda hrubá | 20. 4. 2007 09:48

    Přímo vynikající během chvilky to bylo pryč.Dávám jedničku podtrženou.

  • Gábina Houšková | 26. 3. 2007 11:16

    Moc nám chutnalo. Pekla jsem v poměru ze 4 vajec, těsto bylo akorát na plech. Po upečení jsem plát těsta rozřízla podélně na 2 části , naplnila krémem (vrstva byla dost vysoká asi 2-3 cm) a přiklopila druhou polovinou těsta a vršek jsem posypala moučkovým cukrem. Po nakrájení bylo asi 14 kousků. Syn ochutnal hned v sobotu po upečení, ale nebyl nijak zvlášť nadšený. O to víc se mohl "užrat" v neděli, snědl by nejraději celý plech. Říkal, že po uležení jsou moc dobré. Musel jsem ho hlídat, aby zbylo také na ostatní. Posílám velkou 1

  • Helena Kalousková | 25. 3. 2007 09:48

    včera jsem řez dělala je moc dobrý a vřele ho každému doporučím krájela jsem ho podle obrázku a jde to krásně dávám velkou jedničku

  • Jaňule H. | 20. 3. 2007 13:38

    Dnes jsem zkoušela a podle fotografie "jak rozkrojit plát" se mi to pěkně podařilo. Chuťově výborné. Nevím jestli zbude na ostatní, než se vrátí domů :-)))

  • Katka Altmanová | 17. 3. 2007 13:12

    To bylo..... moje nervy!!! Řez-teda něco jako řez je v lednici a čeká až se ostudí. Já po té krájecí akci sedím se sklenicí vína u pc. Chuťově je super už teď,ale to krájení... Příště-až se uklidním-udělám 2placky, nebo budu rovnou krájet celou placku-to mi šlo lépe než menší kousky. No byla to sranda.

  • Jana Kutačová | 16. 3. 2007 19:15

    Anonymku: vejce rozdělíte na žloutky a bílky.Bílky v míse vyšleháte v tuhý sníh a žloutky smícháte v jiné míse s cukrem a kakaem (kakaa asi 5 lžic).Potom do té žloutkovokakaové směsi opatrně vmícháte sníh z bílků a mouku střídavě,např.po lžících-1 lžíce mouky,jedna lžíce sněhu.Potom vlijete na pečící papír a dáte péct :o)

  • Anonym | 16. 3. 2007 17:16

    Tak bych se prosim chtěla zeptat na ten začátek , to jako mám prostě jen zamíchat ty rozšlehaná vajíčka s kakaem a mouku a sníh z bílků?protože tam píšete aby sníh nespadl , takže vůbec nevim jak to udělat :-) mockrát děkuju za odpověď

  • Ňulinka - | 8. 3. 2007 17:38

    Ještě posílám 1.

  • Ňulinka - | 8. 3. 2007 17:38

    Upekla jsem 2 plechy těsta a bylo po problémech s krájením.Vynikající,mí synové byli spokojeni,přirovnávali k trochu tužšímu a hnědému Kinder Pingui.Dávám k oblíbeným a ď.

  • jarmila | 5. 3. 2007 10:17

    řezy jsou opravdu moc dobré, jenom jsem měla také problém s krájením. Přístě upeču placky dvě a bude po problému :-)

  • Lenka Zavřelová | 4. 3. 2007 19:55

    Tak i já dnes upekla, ale na to krájení jsem si netroufla.Chtěla jsem zkusit rozkrojit dle návodu pod receptem, ale už tam se mi to lepilo a mírně trhalo nožem. Tak byla roláda, ale do šlehačky jsem už nedala tvaroh-aby toho nebylo moc, dobře se točila a krém zůstal, kde má. Takže další pokus asi neabsolvuji, jelikož je zde hrůůůza dalších supr receptů na zkoušku. Ale roláda je dobrá a půlka už je fuč, takže určitě nic nezbyde.

  • dede . | 4. 3. 2007 17:54

    Po toľkej chvále som rezy upiekla,predtým sme si ale kúpili mliečny rez v obchode a porovnali chute.Test dopadol veľmi zle pre kúpený, nikto ho nechcel dojesť,všetci sa vrhli na čerstvo upečený domáci ,takže v skúške obstál .Cestá som radšej upiekla dve pre problémy s krájaním.Plnku som pripravila s 2 smotán ktoré som si večer prevarila s vanilkovým cukrom a na druhý deň ušľahala do tuha a pridala tvaroh s cukrom.

  • Marcela Válková | 4. 3. 2007 12:43

    Senzačně jsme si všichni pochutnali,bylo to moc dobré.Trošku jsem ,měla problém s tím rozkrojením ale ve finále to bylo super-DOPORUČUJI

  • Věra | 4. 3. 2007 12:40

    Nezkoušel někdo odvážit mouku. Nerada peču na lžíce, někdy je víc vrchovatá, jindy míň, atd. Děkuji za radu.

  • Verbenka | 3. 3. 2007 15:21

    Jsou to opravdu úžasné řezy, moc chutnaly všem. Při přípravě těsta jsem použila následující postup: nejdříve jsem vyšlehala v misce ručním šlehačem z bílků tuhý sníh, do toho jsem přidala cukr, potom vajíčka a nakonec už jen lehce zamíchala mouku a kakao. Tím mi pro přípravu těsta stačila jen jedna nádoba a placek byl stejné kvality jako při postupu použitém v receptu.

  • Sarka Honzakova | 3. 3. 2007 09:01

    Tak nakonec je vse jinak ;-) Upekla jsem to na velkem plechu na pecicim papire a kdyz jsem to vytahla, rozhodla jsem se smotat to do rolady....me prvni v zivote :-D A povedlo se. Jen krem neztuhl uplne idealne a to ani se ztuzovacem, ale na chut to nema vliv. Nechala jsem to pres noc v lednici.

  • Markéta | 2. 3. 2007 12:31

    Zdeňko moc děkuji za radu, udělám dvě placky. Odpoledne jdu na to, pak napísi jak se mi to podařilo. Nejsem totiž moc zkušená pekařka.

  • Zdeňka | 2. 3. 2007 10:30

    Šárko,já jsem těsto dala na 2 normálně velké plechy,které jsou ve sporáku a nebojte se,placky byly dost vysoké.Samozřejmě jsem pekla jako všechno na pečícím papíře.

  • Jana Tomčíková | 2. 3. 2007 10:23

    Na papíru na pečení.

  • Sarka Honzakova | 2. 3. 2007 10:15

    Jsem prihlasena a presto jsem u prispevku jako Anonym :-o

  • Anonym | 2. 3. 2007 09:59

    Diky, udelam to jako Eliska ;-)

  • Lída | 2. 3. 2007 09:47

    Prosim, pecete na pecicim papire nebo rovnou na plechu? Dekuji.

  • Eliška Mlynářová | 2. 3. 2007 09:46

    Šárko, pekla jsem to na plechu 41x38,potom rozkrojila na polovinu namazala krémem přiklopila a nechala uležet.Bylo to super.Příště to ještě poliju čokoládou.

  • Jana Tomčíková | 2. 3. 2007 09:33

    Šárko, já mám velký plech s vysokým okrajem,vnitřní rozměry 30x40 cm.Ten jsem použila.

  • Hana Rožníčková | 2. 3. 2007 09:08

    Šárko, tak udělej těsto z 1 a 1/2 dávky. Anebo z jedné dávky a tu přepůlíš.

  • Sarka Honzakova | 2. 3. 2007 08:25

    Porad se nemuzu odhodlat to upect ;-) Teda upect to chci, ale nevim jak. Mam jen plech o rozmerech 34x38 cm a mam strach, ze rozdelit to na 2 placky na tak velky plech ani nejde a jedna placka bude mit takovou vysku, ze ji nerozkrojim. Na jak velkem plechu jste to pekly(i) ;-)

  • Adél | 1. 3. 2007 16:21

    Jindro, děkuju Vám, Vaše rady vyzkouším. Stávalo se mi totiž, že mi korpus popraskal a rozpadl se. Doufám, že teď na to vyzraju:-) O víkendu prubnu

  • Adél | 1. 3. 2007 15:54

    No teda Martine, Ty se nezdáš:-) Díky za tip. PS: Snad nevadí tykání

  • Jindra Š. | 1. 3. 2007 15:40

    Adél, protože dceřin přítel je také celiatik, můžu Ti poradit. Peču všechny moučníky z bezlepkové mouky, ale přidávám tak 1 - 2 lžíce pohankové mouky, více prášku do pečiva a více tekutin (pokud jsou uvedené). Pokud by tento moučník byl hodně hustý, přidala bych také trochu vody i do tohoto moučníku. Tyto moučníky se ale pečou déle, tak někdy nastavím menší teplotu aby se nespálily. Nejdříve jsem pekla jeden plech nám a druhý z bezl. mouky, poslední dobou už peču jenom z bezl. mouky všem a moc velký rozdíl není. Přeji hodně úspěchů.

  • MartinV | 1. 3. 2007 14:24

    Adél, poradit nemůžu ale držet palce ano :-) Takže do toho a pak dej vědět výsledek. A pokud by to nebylo to pravé ořechové, nabízím řešení: vzniklý pokus rozmixovat s trochou rumu, na to dát vrstvu rozmixovaného tvaronu s cukrem, citrónem a mátou nebo zázvorem, prezentuj to pak pod názvem Martinův mix a jseš z obliga :-))

  • Adél | 1. 3. 2007 14:08

    Prosím, moc potřebuji poradit. Jsem celiatik, recept mě velmi láká, protože kupovaný mléčný řez nemůžu. Myslíte, že se těsto povede, když použiju bezlepkovou mouku? Má konzistenci jako vaše hladká mouka. Moc děkuji, snad nějaká hodná duše poradí.

  • Ester S. | 1. 3. 2007 14:02

    Budem sa opakovat, rezy su super mnamozne!:)Ako vidim, pribudli uz aj fotky, tak mozme porovnavat:) Ja som to tiez tak krajala, aby mi vznikli kusky velkostou podobne tym kupovanym Milchschnitte. Inac pre anonyma: Kinder Penguin to je nieco ine, to je hlavne krem zaliaty cokoladou a vnutri nejaka sladka oplatka alebo karamelova vrstva - teraz neviem presne.

  • Katka Hodasova | 1. 3. 2007 12:59

    Tak jsem dnes řazy upekla a musím napsat jsou báječný.A protože můj manžel musí mít všude marmeládu tak jsem ji namazala pod krém a mělo to úspěch.Rychlý, dobrý takže za velkou jedničku.

  • Anonym | 1. 3. 2007 12:24

    Jé, tak to jsem nadšená, hned recept zkusím. Nazvala jsem si ho pingu pinugu, podle dcery, která bez kinder pingui, nebo jak se to píše, nemůže být. Díky

  • Zdeňka | 1. 3. 2007 12:22

    Markéto,já jsem upekla 2 placky,každá jen pár minut v troubě a žádná práce s rozřezáváním.Za půl hodinky moučník sakumpikum hotový i s polevou.Je skvělý a ještě lepší druhý den,když samozřejmě vydrží.Já jsem přidala do náplně ještě zakysanou smetanu a je jí dost velká vrstva na celý plech.Těsto jsem samozřejmě ušlehala najednou a pak rozdělila na 2 plechy.Já nešlehám zvlášť žloutky,ale celá vejce s cukrem,tak je to fakt rychlovka.Ať se ti to podaří.

  • Markéta | 1. 3. 2007 12:05

    Prosím poraďte mi někdo, mám upéct rovnou dvě placky nebo jednu a rozkrojit. Děkuji

  • Zdeňka | 28. 2. 2007 20:31

    Zuzko,určitě by to šlo,viz.komentář Jany Kutáčové.

  • Jitka | 28. 2. 2007 19:27

    Taky jsem neodolala a řezy upekla. Z toho krájení jednotlivých kousků jsem měla strach, ale nebylo to tak hrozné, pěkně naplacato ostrým nožem to šlo docela snadno. Jenom jsem je musela péct jaksi tajně, aby mi zbolo pro návštěvu, rodinu jsem musela navnadit na obyčejné kynuté buchty, aby jejich vůně přerazila tu neodolatelnou chuť řezů...

  • Zuzka L. | 28. 2. 2007 19:23

    Myslíte, že by šla placka potřená krémem zatočit do rolády?Díky

  • Iveta Čiháčková | 28. 2. 2007 13:24

    je to nejlepší recept co znám moc za něj děkuji a hlavně naše děti jsou nejšťastnější.

  • Bara | 28. 2. 2007 13:11

    Diky Gabino za odpoved, vecer to zkusim.

  • Gábina Houšková | 28. 2. 2007 12:52

    Báro, když nemám polohrubou, tak to taky míchám půl na půl

  • Bara | 28. 2. 2007 12:48

    Rada bych tento hit upekla, jen tu neni polohruba mouka=nevite, jestli je v Britanii k sehnani? Mam doma hrubou a hladkou, myslite, ze by to slo namixovat? Ten kolac vypada opravdu vynikajicne.

  • Gabča | 28. 2. 2007 12:45

    chci se pustit do řezů. kolik se má ušlehat bílků??? všech šest??? přijde mi to hodně.Mýlím se???

  • Zdeňka | 28. 2. 2007 09:54

    Tak jsem včera konečně vyzkoušela,těsto jsem rozdělila hned na 2 plechy,ať se nemusím trápit s prořezáváním a do náplně jsem přidala ještě zakysanou smetanu,aby jí byla opravdu pořádná vrstva.Horní piškot jsem pocákala čokoládovou polevou a je to výborné.Dávám 1*.

  • Zuzana | 26. 2. 2007 20:28

    Taky jsem udělala 2 placky v dortové formě a bylo to tak akorát na sebe. Možná by byla dobrá i jako roláda. Možná by bylo lepší pak tu placku přelít čokoládovou polevou, bylo to takové obyčejné.

  • Jana Kutačová | 26. 2. 2007 17:56

    Návštěva během chvilky snědla celou roládu,takže je jasné,že jim chutnalo.Dávám za 1.Rychlé,jednoduché,moc dobré:o)

  • jaja13 | 25. 2. 2007 17:50

    Výborné, udělala jsem 2 tenké placky (pekla jsem je cca 6 minut na 180 st. v horkovzdušné troubě). Polité čokoládou jsou skvělé.

  • Jana Kutačová | 24. 2. 2007 10:39

    Tak,já jsem včera taky upekla a stočila do rolády.Do náplně jsem přidala 2 lžíce zakys.smetany a bylo to opravdu neuvěřitelně dobré.Dnes čekáme návštěvu,tak jsem zvědavá,jak jim bude chutnat.Uvařila jsem včera 3 chody,tak si mohou vybrat:o))

  • markéta | 23. 2. 2007 23:22

    Tak vám povím, upekla jsem -nakrájela a dala do ledničky....ale jak to chutnalo opravdu netuším, protože na mě nezbylo,má s prominutím nenažraná rodinka to sbaštila do posledního drobečku :-) MUSELO TO BÝT VINIKAJÍCÍ

  • Jana Wocinka | 23. 2. 2007 16:41

    Ahoj, zrovna jsem dopekla, teď se chystám to rozříznout, neni to tak "placatý", spíš takový nadýchaný piškot. Držte mi palce ;-)

  • Jaroslava Oumarová | 23. 2. 2007 13:02

    Mně se 5 lžic zdá zbytečně moc. Kvalitního holandského kakaa stačí 2 lžíce na celý plech, levnějšího kakaa bych 1 lžíci přidala.

  • Jana Tomčíková | 23. 2. 2007 11:54

    Taky jsem nevěděla kolik kakaa,, dala jsem nakonec 5 lžic.

  • Jana Kutačová | 23. 2. 2007 11:34

    Dnes se chci do této dobrotky pustit.Mám ještě dotaz,kolik toho kakaa?Ať z toho nemám mouřenína:o))

  • Anonym | 23. 2. 2007 08:53

    Klidně to zkuste, Karolíno, je to v podstatě piškotové těsto.

  • Karolína | 23. 2. 2007 00:05

    Myslíte děvčata, že by se tento mléčný řez podařil a chutnal i bez kakaa? Jen světlé těsto i náplň. Naše malá nemůže totiž kakao ani čokoládu :-(.

  • Lidka Kábrtová | 22. 2. 2007 21:20

    Zuzko, buď koupíte přímo pod názvem Ztužovač smetany, tuším Oetker ho má jako Smetafix.

  • Anonym | 22. 2. 2007 20:14

    Já jsem dělala náplň bez ztužovače a ztuhlé je to dost i tak

  • Jana Tomčíková | 22. 2. 2007 19:51

    Ztužovač se prodává v podobném malém sáčku jako vanilkový cukr, slouží ke zpevnění šlehačky.Dneska jsem dělala krém u receptu "tvarohová pochoutka"jen z tvarohu,šlehačky a sáčku vanilkového cukru a taky to v lednici pěkně ztuhlo.

  • Zuzana M. | 22. 2. 2007 18:56

    Můžu se zpetat, co je to ten stužovač? (značka, popř. ekvivalent)Děkuju:)

  • Eva | 22. 2. 2007 16:30

    Já jsem udělala dvě placky v dortové formě a přišlo mi to akorát. Pokud bych to pekla na velkém plechu, nedokážu si představit, že bych to pak dokázala rozkrojit byť po kouskách, musí to být hodně tenké.

  • Lidka Kábrtová | 22. 2. 2007 16:06

    Taky jsem měla na velkém plechu. Ale příště upeču dvě tenounké placky, to krájení mě drtilo....

  • Jana Tomčíková | 22. 2. 2007 14:58

    Snad ano, Jarko, já jsem to tedy na velkém plechu pekla.

  • ANNA POLÁKOVÁ | 22. 2. 2007 14:52

    Jarko, pekla jsem to velkém plechu, ale pak jsem placku nerozřízla podélně, ale na polovinu , na největším plechu po upečení měla placka asi 1cm.

  • Jarka Kr. | 22. 2. 2007 13:41

    Prosím, je to na velký plech co je v troubě?

  • ANNA POLÁKOVÁ | 22. 2. 2007 11:42

    včera večer upečeno, dnes už doslova sežráno. Do náplně jsem přisypala asi 2 lžíce čokoládové rýže .dávám1*.Přes víkend to chci zkusit jako dort a jednu dávku bez kakaa ale kakao do náplně.Možná by bylo dobré přidat do náplně např.kompot.mandarinky.Určitě to bude bašta.

  • bramborka | 21. 2. 2007 17:53

    Tak u nás hotovo,příště udělám dvojitou dávku!Moc děkuji za recept i za doporučení.Budu dělat pořád,protože dětem chutná prý víc jak kupovaný.1***

  • Kateřina Dvořáková | 21. 2. 2007 16:51

    Dneska jdu na to, tak jsem celá zvědavá... napíšu, jak jsem dopadla, ale zní to prostě mňamózně ?c)

  • inka machackova | 20. 2. 2007 19:20

    Tak jsem dodělala a je to dobré,ještě jsem polila čokoládou.

  • Verbenka | 20. 2. 2007 08:22

    Tento recept je úžasný! Místo krájení na malé kostky a rozřezávání tenkého plátu jsem smotala do rolády. Doporučuji

  • Anna | 20. 2. 2007 06:38

    Zkuste rozříznout nití nebo vlascem.

  • Jana Tomčíková | 19. 2. 2007 18:53

    Dávám za jedna, jelikož dětem chutnalo moc(z dnešních řezů skoro nic nezbylo)!Podélné rozřezávání bylo docela veselé(moc mi to nešlo), nakonec jsem vše nakrájela na menší obdélníčky,postavila na hranu a rozkrojila.Jinak jsem to měla tak trošku lepkavé, asi jsem měla dát trochu více mouky.

  • Lidka Kábrtová | 18. 2. 2007 14:50

    Dámy, hodnoťte, kdo jste upekl, tenhle recept si to zaslouží :-)

  • Lidka Kábrtová | 18. 2. 2007 14:47

    Dnes jsem dělala. Je výborný. Doporučuju všem, kdo nemusí přeslazené buchty. Mám k tomu dva zlepšováky: 1. jsem lenoch, takže jsem do mísy vyklopila tvaroh z vaničky, zalila ho neušlehanou smetanou, zasypala ztužovačem a 4 lžičkami moučkového cukru a ušlehala to najednou. Nebyl s tím nejmenší problém. 2. Krájení plátu těsta bylo na mrtvici. Jak to je je tenké, šlo to nesmírně špatně. Takže jsem to vymyslela jinak - dávku těsta rozdělím na dva díly a každý rozetřu na tenounku vrstvu na plech na papír na pečení. Upečené je to v cuku letu a pak jen první plát potřu a položím na něj plát druhý....Výsledný koláč potřu ještě tence čokoládou.Já koláče k náplní praktický nejím, ale tenhle je výborný.

  • Kafenka :-) | 18. 2. 2007 13:12

    Teda to je skvělý dezert.. je hrozně rychle hotový a přitom výborný.. Dávám za 1!

  • Jana Kozlová | 8. 8. 2006 16:31

    dala bych tam ale k té šlehačce místo místo cukru tekutý med

  • Jana Malá | 2. 6. 2006 08:08

    Kam se na tuhletu úžasnou dobrotu hrabe ten z obchodu.Nesahá mu ani po kotníky.Je to fakt dobrota,jemné vláčné prostě bašta.Dcerka dala přednost kupovanému,alespoň zbude víc na mě a na syna.

  • Jaroslava Oumarová | 22. 5. 2006 12:01

    Výborné! Nestačila jsem to plnit, brali mi to přímo pod rukama:-)))) Za 1*

  • MrazovaJa | 11. 5. 2006 16:34

    Uplně jsem zapomněla napsat, že to bylo vynikající!!!!:-)))

  • Naďa Lhotaková | 27. 4. 2006 09:41

    Tak jsem dnes ráno řez upekla,naplnila.Až přijdu večer z práce,už asi nebude.Já řez jen rozpůlila naplnila a přiklopila druhou půlkou.Je opravdu dobrý!Hodnotím za 1.

  • Lenka S | 23. 4. 2006 18:08

    Dneska jsem vyzkoušela,spokojenost na všech stranách. Upečenou placku z celého plechu jsem rozřízla podélně na dva pruhy,a ty se daly docela dobře rozkrojit na dvě vrstvy.

  • Andora | 12. 4. 2006 14:27

    Mě kupovaný nechutná vůbec, ale prckové na to mají jiný názor.

  • as | 12. 4. 2006 09:49

    Pro Ivanu Kašparovskou: Mohu se zeptat, jak je to vysoké, když jste spojovala 2 placky?

  • Věra | 12. 4. 2006 08:55

    Abych pravdu řekla, nevím jak chutná kupovany ale tento je vynikající a dětem chutná to jsem zjistila.

  • Andora | 11. 4. 2006 18:43

    Chutná to doopravdy jako kupovaný "mléčný řez"?? Já každých 14 dnů jich kupuju celou krabici pro vnoučka, miluje je. Tak že bych mu je příště upekla doma.

  • airan | 11. 4. 2006 17:10

    Takove priznive komentare jsou ta nejlepsi reklama, samotny recept vypada lakave, dekuji za napad a doporuceni:-) Pani Mrazova, date nam vedet jak jste dopadla nebo si to nechate pro sebe:-)))

  • Marcela Muckova | 11. 4. 2006 15:00

    Vynikajíci,mohu jenom doporučit.Dneska jsem pekla,manžela jsem musela odhanět aby zbylo taky pro děti.příště peču z dvojíté dávky..dávám jedna.

  • Věra | 11. 4. 2006 14:50

    Placku jsem nakrájela na malé řezy, ty pak prořízla a plnila šlehačkovou náplní ze sáčku (hezky navlnkovala vzorek) a připlácla druhou. vypadá to nádherně. Mizí to strašně rychle. Je to ŇAMKA !

  • Ivana Kašparovská | 11. 4. 2006 14:43

    Mylý tuláku, myslím, že by šlo dát krém i nahoru, nebylo by špatné ho posypat nastrouhanou čokoládou. Určitě řez vyzkoušej, stojí to za to

  • tulák47 | 10. 4. 2006 17:23

    Dobrý den, kdybych placku nerozřezal..může se dát krém i nahoru a dát do chladničky ? :-)

  • Ivana Kašparovská | 10. 4. 2006 14:42

    Mňam, ještě teď se olizuju. Jemné, nadýchané řezy. Děkuji za báječný recept. Pekla jsem z dvojité dávky, takže jednu placku z plechu, nato náplň, druhou placku a teprve potom jsem to krájela. Bylo to hned pryč. Dala jsem to na pečicím papíře a myslím že jsem udělala dobře.

  • Petra Vomackova | 7. 4. 2006 10:59

    jo jo, na plechu nejlip na pecicim papire. Ja to hned po upeceni obratila a ten papir stahla, ale nevim, jestli je to nutne.

  • Anonym | 7. 4. 2006 09:17

    A v čem se to peče?Na plechu?

  • MrazovaJa | 5. 4. 2006 08:43

    Tak to jdu zkusit! Vypadá to výborně! Dám vědět, jak jsem dopadla:-)

  • Petra Vomackova | 4. 4. 2006 10:19

    paní Ivano, myslím, že můžete zkusit i s práškem, ale placka nesmí být moc vysoká, prostě jako kinder mléčný řez))) Doufám, že nebude zklamaní...

  • Marsí | 4. 4. 2006 09:07

    Tak tohle bude určitě dobroučké......tento krém také dělám a je moc dobrý...dávám za jedna

  • Ivana K. | 3. 4. 2006 16:02

    Mňamka, ale měla bych začít péct dvojitou dávku abych pokryla chutě mého manžela. Opravdu ani lžičku prášku do pečiva?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krupice Kakao Moučkový cukr Polohrubá mouka Smetana ke šlehání Tvaroh Vejce Ztužovač šlehačky
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Vepřová pečeně s kůrčičkou

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Jahodový koláč

Jahodový koláč

3x3 - těstovinový salát

3x3 - těstovinový salát

Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami

Sýrový dort II.

Sýrový dort II.

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Chilli Con Carne - mexická specialita

Chilli Con Carne - mexická specialita

Cukrové koláčky nebo šátečky

Cukrové koláčky nebo šátečky

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá škvarková pomazánka
Jednoduchá škvarková…
37
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
37
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
36
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
32
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Guláš z hovězího …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

Dojemné gesto pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu!

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Mléčný řez
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact