• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
Napište svůj komentář k receptu

Mixované palačinky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mixované palačinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      l mléko
    • 150
      g ovesné vločky celozrnné
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce med
    • 9
      lžíce hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Ovesné vločky umixujeme s mlékem, přidáme ostatní přísady, opět promixujeme. Těsto necháme asi 30 minut odstát. Na pánvi smažíme slabé palačinky, plníme zavařeninou a tvarohem nebo rozmačkaným oslazeným ovocem a poléváme jogurtem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Recept na nejlepší palačinky

Recept na nejlepší palačinky

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:04

    opravdu to není dobré

  • tonca | 20. 12. 2010 17:35

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • jolana behalova | 29. 12. 2007 18:22

    Dnes jsem je dělala a nic moc.....Nevím, asi jsem udělala něco špatně.....Špatně se mi otáčely a vločky v tom byly hodně cítit....Co jsem mohla udělat blbě? Na "obyčejné " palačinky jsem mistr :-))

  • Anonym | 29. 11. 2007 09:31

    Recept mám už někdy od června, ale vyzkoušela jsem teprve včera. Vynikající. Vločky nejsou chuťově vůbec poznat. Můj téměř tříletý syn snědl 2,5 palačinky a to je nejvyšší vyznamenání. Přelévala jsem směsí teplého zahradního ovoce s amaretem,fruktózou a lžící medu. Zařazuji mezi oblíbené.

  • lubica hargasova | 4. 8. 2007 09:53

    Pridavam sa ku kladnym ohlasom.Preferujem zdravsie stravovanie,takze nieco pre mna.Vdaka!! :-)

  • Di | 17. 7. 2007 15:21

    Med lze určitě nahradit jednoduše cukrem nebo vynechat - chce to ale šletku soli.

  • Sarka Honzakova | 17. 7. 2007 15:08

    Petro, myslim, ze med neni ingredience, na ktere by ten recept stal. Myslim si, ze by sel vynechat uplne bez nahrady, prip. osladit testo trochou cukru. Klasicke palacinky jsem delavala uplne bez cukru v teste. Napln byla sladka a lze je prece pocukrovat i pozdeji. Ted uz delam jen tyto palacinky a med do nich davam, pokud mam ;-)

  • Petra rebelka | 17. 7. 2007 14:55

    Prosím jak mohu nahradit med??děkuji

  • Anonym | 10. 7. 2007 01:06

    K tomu fotu...kde je ta palačinka?

  • Hanka | 9. 7. 2007 20:56

    Doporučuji do těsta přidat trochu kakaa nebo rozpustné kávy a po upečení naplnit zmrzlinou, navrch šlehačka, je to fakt moc dobré

  • Sarka Honzakova | 9. 7. 2007 20:41

    pi. Huhulova, verim. To bych taky zkusila, maji pak takovou oriskovou chut, ale jak jsem psala nize, musela jsem kvuli manzelovi pouzit vlocky rozemlete na prasek, aby to nepoznal :-D

  • Huhulová | 8. 7. 2007 19:22

    Výborné, nechala jsem vločky před zpracování nasucho opražit a bylo to opravdu mňamozní

  • Sarka Honzakova | 6. 7. 2007 21:25

    Mnamka. Meli jsme je k veceri, manzel doted netusi, ze jedl vlocky, asi by se ted tvaril, ze ma zaludecni problemy. Pouzila jsem vlocky, ktere si melu v mixeru a varim z nich pak ovesnou kasi. Prelivala jsem malinovou omackou, no jak rikam, vyborne, zaslouzite si 1 ;-)

  • Anonym | 24. 4. 2007 13:56

    Zasílám foto :0)

  • Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 16:07

    Tak jsem dnes vyzkousela palacinky a jsou chutově moc dobré.Z teto davky jsem udelala 13 palacinek o prumeru 20 cm.

  • Anonym | 7. 2. 2007 13:11

    Kolik se z uvedeného množství udělá palačinek?

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:44

    Výborné!

  • Emilia Šípová | 9. 3. 2006 17:50

    Moc dobré, bála jsem se, že budou tvrdé, ale není tomu tak

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:35

    To vypadá nádherně ten komentář paní Hany J. mě láká abych udělala plnění podle jejího návodu

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:00

    Také dávám i celozrnnou mouku a není to na závadu, pak borůvkovou marmeládu a zakysanou smetanu, sroluju a celé posypu strouhanými ořechy s cukrem nebo strouhaným perníkem a je to opravdová mňamka

  • Anonym | 21. 10. 2005 19:21

    MŇAM, JEDNIČKA

  • Edita Kodetová | 21. 10. 2005 13:07

    Opravdu jsou výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Med Mléko Ovesné vločky Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí zeleninový špíz

Kuřecí zeleninový špíz

Růžičková kapusta na kari

Růžičková kapusta na kari

Tvarohová štola

Tvarohová štola

Nokerle s vajíčkem

Nokerle s vajíčkem

Škvarkové placky rodinné

Škvarkové placky rodinné

Krkovice s červeným zelím

Krkovice s červeným zelím

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

"Hned" jablečný (hruškový) koláč

Žemlovka s brusinkami

Žemlovka s brusinkami

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

38
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
29
Šunkové kapsy se špenátem
Šunkové kapsy se špenátem
26
Houbovo-smetanová krkovička
Houbovo-smetanová…
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

DANA (41): Omylem jsem se ocitla na swingers party u souseda

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míšovy fazole v tomatu
Míšovy fazole v tomatu
Mléčná ovesná kaše
Mléčná ovesná kaše
Mléčná polévka s houbami
Mléčná polévka s houbami
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact