• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
Napište svůj komentář k receptu

Mixované palačinky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mixované palačinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      l mléko
    • 150
      g ovesné vločky celozrnné
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce med
    • 9
      lžíce hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Ovesné vločky umixujeme s mlékem, přidáme ostatní přísady, opět promixujeme. Těsto necháme asi 30 minut odstát. Na pánvi smažíme slabé palačinky, plníme zavařeninou a tvarohem nebo rozmačkaným oslazeným ovocem a poléváme jogurtem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Recept na nejlepší palačinky

Recept na nejlepší palačinky

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:04

    opravdu to není dobré

  • tonca | 20. 12. 2010 17:35

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • jolana behalova | 29. 12. 2007 18:22

    Dnes jsem je dělala a nic moc.....Nevím, asi jsem udělala něco špatně.....Špatně se mi otáčely a vločky v tom byly hodně cítit....Co jsem mohla udělat blbě? Na "obyčejné " palačinky jsem mistr :-))

  • Anonym | 29. 11. 2007 09:31

    Recept mám už někdy od června, ale vyzkoušela jsem teprve včera. Vynikající. Vločky nejsou chuťově vůbec poznat. Můj téměř tříletý syn snědl 2,5 palačinky a to je nejvyšší vyznamenání. Přelévala jsem směsí teplého zahradního ovoce s amaretem,fruktózou a lžící medu. Zařazuji mezi oblíbené.

  • lubica hargasova | 4. 8. 2007 09:53

    Pridavam sa ku kladnym ohlasom.Preferujem zdravsie stravovanie,takze nieco pre mna.Vdaka!! :-)

  • Di | 17. 7. 2007 15:21

    Med lze určitě nahradit jednoduše cukrem nebo vynechat - chce to ale šletku soli.

  • Sarka Honzakova | 17. 7. 2007 15:08

    Petro, myslim, ze med neni ingredience, na ktere by ten recept stal. Myslim si, ze by sel vynechat uplne bez nahrady, prip. osladit testo trochou cukru. Klasicke palacinky jsem delavala uplne bez cukru v teste. Napln byla sladka a lze je prece pocukrovat i pozdeji. Ted uz delam jen tyto palacinky a med do nich davam, pokud mam ;-)

  • Petra rebelka | 17. 7. 2007 14:55

    Prosím jak mohu nahradit med??děkuji

  • Anonym | 10. 7. 2007 01:06

    K tomu fotu...kde je ta palačinka?

  • Hanka | 9. 7. 2007 20:56

    Doporučuji do těsta přidat trochu kakaa nebo rozpustné kávy a po upečení naplnit zmrzlinou, navrch šlehačka, je to fakt moc dobré

  • Sarka Honzakova | 9. 7. 2007 20:41

    pi. Huhulova, verim. To bych taky zkusila, maji pak takovou oriskovou chut, ale jak jsem psala nize, musela jsem kvuli manzelovi pouzit vlocky rozemlete na prasek, aby to nepoznal :-D

  • Huhulová | 8. 7. 2007 19:22

    Výborné, nechala jsem vločky před zpracování nasucho opražit a bylo to opravdu mňamozní

  • Sarka Honzakova | 6. 7. 2007 21:25

    Mnamka. Meli jsme je k veceri, manzel doted netusi, ze jedl vlocky, asi by se ted tvaril, ze ma zaludecni problemy. Pouzila jsem vlocky, ktere si melu v mixeru a varim z nich pak ovesnou kasi. Prelivala jsem malinovou omackou, no jak rikam, vyborne, zaslouzite si 1 ;-)

  • Anonym | 24. 4. 2007 13:56

    Zasílám foto :0)

  • Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 16:07

    Tak jsem dnes vyzkousela palacinky a jsou chutově moc dobré.Z teto davky jsem udelala 13 palacinek o prumeru 20 cm.

  • Anonym | 7. 2. 2007 13:11

    Kolik se z uvedeného množství udělá palačinek?

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:44

    Výborné!

  • Emilia Šípová | 9. 3. 2006 17:50

    Moc dobré, bála jsem se, že budou tvrdé, ale není tomu tak

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:35

    To vypadá nádherně ten komentář paní Hany J. mě láká abych udělala plnění podle jejího návodu

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:00

    Také dávám i celozrnnou mouku a není to na závadu, pak borůvkovou marmeládu a zakysanou smetanu, sroluju a celé posypu strouhanými ořechy s cukrem nebo strouhaným perníkem a je to opravdová mňamka

  • Anonym | 21. 10. 2005 19:21

    MŇAM, JEDNIČKA

  • Edita Kodetová | 21. 10. 2005 13:07

    Opravdu jsou výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Med Mléko Ovesné vločky Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vídeňský řízek

Vídeňský řízek

Muffinky

Muffinky

Omáčka na špagety III.

Omáčka na špagety III.

Humrové chlebíčky

Humrové chlebíčky

Metr (šachovnice)

Metr (šachovnice)

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Frittata

Frittata

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

49
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
31
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
30
Klasické lečo
Klasické lečo
26
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Tereza Ramba práskla svatbu: Autorka Zápisníku alkoholičky Duffková se podruhé vdala!

Tereza Ramba práskla svatbu: Autorka Zápisníku alkoholičky Duffková se podruhé vdala!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míšovy fazole v tomatu
Míšovy fazole v tomatu
Mléčná ovesná kaše
Mléčná ovesná kaše
Mléčná polévka s houbami
Mléčná polévka s houbami
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact