• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
Napište svůj komentář k receptu

Mixované palačinky

autor: Vlastina
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 20
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mixované palačinky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 0,75
      l mléko
    • 150
      g ovesné vločky celozrnné
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce med
    • 9
      lžíce hladká mouka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

1
Ovesné vločky umixujeme s mlékem, přidáme ostatní přísady, opět promixujeme. Těsto necháme asi 30 minut odstát. Na pánvi smažíme slabé palačinky, plníme zavařeninou a tvarohem nebo rozmačkaným oslazeným ovocem a poléváme jogurtem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Palačinky s jahodovým rozvarem

Palačinky s jahodovým rozvarem

Crepes suzette - palačinky po francouzsku

Crepes suzette - palačinky po…

Recept na nejlepší palačinky

Recept na nejlepší palačinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:06

    Je mi líto, ale také se to buď nepovedlo nebo nevím. Ale bylo to opravdu nechutné :-$ :-( Ačkoli, nic ve zlém :-)

  • Cammeron
    Cammeron | 11. 1. 2015 13:04

    opravdu to není dobré

  • tonca | 20. 12. 2010 17:35

    http://www.youtube.com/watch?v=MLH8-ewTvdU

  • jolana behalova | 29. 12. 2007 18:22

    Dnes jsem je dělala a nic moc.....Nevím, asi jsem udělala něco špatně.....Špatně se mi otáčely a vločky v tom byly hodně cítit....Co jsem mohla udělat blbě? Na "obyčejné " palačinky jsem mistr :-))

  • Anonym | 29. 11. 2007 09:31

    Recept mám už někdy od června, ale vyzkoušela jsem teprve včera. Vynikající. Vločky nejsou chuťově vůbec poznat. Můj téměř tříletý syn snědl 2,5 palačinky a to je nejvyšší vyznamenání. Přelévala jsem směsí teplého zahradního ovoce s amaretem,fruktózou a lžící medu. Zařazuji mezi oblíbené.

  • lubica hargasova | 4. 8. 2007 09:53

    Pridavam sa ku kladnym ohlasom.Preferujem zdravsie stravovanie,takze nieco pre mna.Vdaka!! :-)

  • Di | 17. 7. 2007 15:21

    Med lze určitě nahradit jednoduše cukrem nebo vynechat - chce to ale šletku soli.

  • Sarka Honzakova | 17. 7. 2007 15:08

    Petro, myslim, ze med neni ingredience, na ktere by ten recept stal. Myslim si, ze by sel vynechat uplne bez nahrady, prip. osladit testo trochou cukru. Klasicke palacinky jsem delavala uplne bez cukru v teste. Napln byla sladka a lze je prece pocukrovat i pozdeji. Ted uz delam jen tyto palacinky a med do nich davam, pokud mam ;-)

  • Petra rebelka | 17. 7. 2007 14:55

    Prosím jak mohu nahradit med??děkuji

  • Anonym | 10. 7. 2007 01:06

    K tomu fotu...kde je ta palačinka?

  • Hanka | 9. 7. 2007 20:56

    Doporučuji do těsta přidat trochu kakaa nebo rozpustné kávy a po upečení naplnit zmrzlinou, navrch šlehačka, je to fakt moc dobré

  • Sarka Honzakova | 9. 7. 2007 20:41

    pi. Huhulova, verim. To bych taky zkusila, maji pak takovou oriskovou chut, ale jak jsem psala nize, musela jsem kvuli manzelovi pouzit vlocky rozemlete na prasek, aby to nepoznal :-D

  • Huhulová | 8. 7. 2007 19:22

    Výborné, nechala jsem vločky před zpracování nasucho opražit a bylo to opravdu mňamozní

  • Sarka Honzakova | 6. 7. 2007 21:25

    Mnamka. Meli jsme je k veceri, manzel doted netusi, ze jedl vlocky, asi by se ted tvaril, ze ma zaludecni problemy. Pouzila jsem vlocky, ktere si melu v mixeru a varim z nich pak ovesnou kasi. Prelivala jsem malinovou omackou, no jak rikam, vyborne, zaslouzite si 1 ;-)

  • Anonym | 24. 4. 2007 13:56

    Zasílám foto :0)

  • Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 16:07

    Tak jsem dnes vyzkousela palacinky a jsou chutově moc dobré.Z teto davky jsem udelala 13 palacinek o prumeru 20 cm.

  • Anonym | 7. 2. 2007 13:11

    Kolik se z uvedeného množství udělá palačinek?

  • Květa Dostálová | 8. 4. 2006 20:44

    Výborné!

  • Emilia Šípová | 9. 3. 2006 17:50

    Moc dobré, bála jsem se, že budou tvrdé, ale není tomu tak

  • Anonym | 1. 2. 2006 21:35

    To vypadá nádherně ten komentář paní Hany J. mě láká abych udělala plnění podle jejího návodu

  • Hana Janů | 1. 2. 2006 20:00

    Také dávám i celozrnnou mouku a není to na závadu, pak borůvkovou marmeládu a zakysanou smetanu, sroluju a celé posypu strouhanými ořechy s cukrem nebo strouhaným perníkem a je to opravdová mňamka

  • Anonym | 21. 10. 2005 19:21

    MŇAM, JEDNIČKA

  • Edita Kodetová | 21. 10. 2005 13:07

    Opravdu jsou výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Med Mléko Ovesné vločky Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Bylinkový řízek na česnekovém oleji

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Cizrnové kari

Cizrnové kari

Cizrna na rajčatech

Cizrna na rajčatech

Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

prejt

prejt

Rajčatovo-paprikový salát

Rajčatovo-paprikový salát

Vepřová játra obalovaná

Vepřová játra obalovaná

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Jemné pudinkové řezy s ovocem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

26
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
22
Vegetariánské kari s kurkumou, sójovými boby a batáty
Vegetariánské kari s…
20
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
20
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Boubelky, za křivky se nestyďte: Tyto jednodílné plavky vám budou slušet!

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

FOTO: Nejzoufalejší sportovní disciplína? Basket ve spodním prádle

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míša řezy - jen dvě vejce!
Míšovy fazole v tomatu
Míšovy fazole v tomatu
Mléčná ovesná kaše
Mléčná ovesná kaše
Mléčná polévka s houbami
Mléčná polévka s houbami
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
Mléčná rýže "caffé latte coconut"
  • Recepty.cz
  • Mixované palačinky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact