Polévka dashi
Toskánská chlebová polévka ribollita
Bramborová polévka bez hub
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oprava množství vody k rozmixování zeleniny-použijeme1/4 l ne 1 l jak je v předpisu. Děkuju za pochopení. Nevím jak jinak to opravit.
Medová ňadra na houbách
Švei-ču-žou
Zapečená růžičková kapusta podle…
Koláč s hroznovým vínem
Základ na jakoukoliv zeleninovou…
Výborné koblížky z trouby
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Americké palačinky s horkými jablky
Kuřecí prsa s pomeranči
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem