Jednoduchá vločková polévka
Toskánská chlebová polévka ribollita
Bramborová polévka bez hub
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oprava množství vody k rozmixování zeleniny-použijeme1/4 l ne 1 l jak je v předpisu. Děkuju za pochopení. Nevím jak jinak to opravit.
Nadívaný vepřový bůček
Rybízový koláč IV.
Zapékané těstoviny II.
Bomba na letní vedra
Babiččin bramborový salát
Medové perníčky hned k jídlu
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Česneková pomazánka z červené řepy
Krůtí na smetaně
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…