Studená třešňová polévka s makovými…
Jednoduchá vločková polévka
Toskánská chlebová polévka ribollita
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oprava množství vody k rozmixování zeleniny-použijeme1/4 l ne 1 l jak je v předpisu. Děkuju za pochopení. Nevím jak jinak to opravit.
Zadělávané fazolky
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Karamelové hrušky
Šlehačková roláda III.
Výborný dresing
Hovězí na víně se zeleninou
"Paneláková" buchta
Báječný sněhovo-tvarohový řez s ovocem
Srbské rizoto
Voňavý sirup z bezinkových květů
Jahodovo-rebarborový koláč
Pizza s chřestem a parmskou šunkou
Křehké galetky s rebarborou
Bramborový salát s koprem a slaninou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koláč z rebarbory
Pečená vepřová žebra se salsou verde…