• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty
  • Recepty.cz
  • Míšina čvachtačka
Napište svůj komentář k receptu

Míšina čvachtačka

autor: Razorblade.angel
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míšina čvachtačka
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks kuřecí maso kýta
    • 300
      g játra kuřecí
    • 200
      g pórek (150-200)
    • sojová omáčka
    • kečup - jemný
    • grilovací koření
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kýty naklepeme, osolíme a okořeníme grilovacím kořením, zprudka je opečeme na oleji, hotové kýty vyndáme a na zbylém oleji z kýt osmažíme kuřecí játra.
2
Až jsou hotová, dáme je na jednu stranu pánve a na volném místě osmažíme pórek nakrájený na kolečeka. Až je pórek hotový, smícháme ho dohromady s játry, přidáme kečup a sojovou omáčku a trochu osolíme.
3
Kýty podáváme přelité směsí, hranolkami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 8. 2. 2008 12:50

    -----------------

  • Olga Klásková | 8. 2. 2008 12:43

    dobrý den.Tento recept je vynikající.Mám ho několik let uložený jako Utajená kuřecí kýta.Kdo nezkusil ať zkusí!Nemá chybu.

  • Věra z Dc | 5. 2. 2008 10:28

    Vyzkoušeno a hodnotím za 1 protože recept jak je rychlý tak je dobrý. Dala jsem trochu ostrého kečupu a bylo to ňam. Jo a nebylo skoro žádné nádobí až jsem byla překvapená.

  • Anonym | 5. 2. 2008 08:13

    Bezva minutkový recept.Rozklepané kuřecí kýty jsou hned.Jen jsem kečup nahradila sladkou chilli omáčkou,kterou mám v zásobě a nevím roupama kam bych jí vrazila.K tomu jsem dalla zbytek rýže z minulého dne a fofr véča na světě.Dík :-)PS

  • Stanislav Kudrlička | 4. 2. 2008 15:17

    Míšo,skvělý recept,hodnotím za 1.Místo kečupu,který moc nemusím dávám chilli omáčku,jinak používám stejné ingredience a stejný postup.Kuřecí je typické minutkové maso a pokud se stehýnka vykostí a naklepou,jejich příprava by neměla být delší než 3 minuty po obou stranách.

  • Anonym | 4. 2. 2008 14:56

    Od prvního přečtení receptu mě ani nenapadlo, že by ty kýty byly nevykostěné. Pochopila jsem to snad správně, že se jedná o vykostěné stehenní řízky, a proto je můžeme opravdu udělat jako minutku. Bude to výborný recept.Jana

  • iva nemcova | 4. 2. 2008 14:54

    Mio,ja nevim jestli jste spatne pochopila vy nebo ja,ale podle me autorka nepripravuje "cele kyty" ale kureci platky z kyty.Takze problem krve u kloubu a kosti,jak pisete,odpada.

  • Michaela Peloušková | 4. 2. 2008 14:53

    jsem moc ráda že vám chutná, tyhle stránky prohlížím každý den a jednou jsem se rozhodla taky přidat ruku k dílu a tohle patří mezi moje oblíbená jídla

  • Jana P. | 4. 2. 2008 14:43

    Stehenní řízky jsou vykoštěné, takže žádné obavy z krve u kostí.

  • Marsí | 4. 2. 2008 13:37

    Tak jsem to zkoušela, je to zajímavé..:-)) Kečupu moc nemusím, tak jsem ho "stříkla" rajskou šťávou.Mám ve zvyku kuřecí stehenní řízky v sáčku naklepat a pak orestovat, ve finále přiklopím pokličkou, aby se zatáhly a celá ta sranda trvá fakt několik minut, takže minutka jako vyšitá.Míšo, díky za recept.

  • Věra z Dc | 4. 2. 2008 13:08

    Již několikrát jsem váhala nad recepty a po jejich "učvachtání" to byla nesmírná dobrota, tento bude 100% jeden z nich :-))))) Míšo myslím, že není co zkazit ingredience jedna radost a díky předem za recept.

  • mia | 4. 2. 2008 10:33

    zajímavý název a ty kuřecí kýty mě vážně rozesmály:-)přikláním se k názoru, že ony "kýty" je fakt třeba pořádně propéct,aby nezůstala u kostí a kloubů krev.ale je to věc názoru.jinak bašta zajímavá a jistě moc chutná

  • Jana P. | 4. 2. 2008 09:33

    Míšo, já používám stehenní řízky a taky je zprudka opékám. Zhruba čtvrtstoletí se pokouším vařit a tak si myslím, že vím čemu se říká minutka. Takže se nenechte odradit a zase nějakou dobrotu přidejte.

  • Di | 2. 2. 2008 18:02

    Kuřecí plátky ze stehen mám daleko raději než prsní řízky a rozhodně si nemyslím, že by se musely dělat déle, pokud jde o plátek masa bez kostí a bez kůže. Vypadá to moc dobře, Michaelo. A diskuse aspoň na Váš recept upozorní.

  • Lída | 2. 2. 2008 16:47

    Tento recept znám a dělát docela často z kotlet nebo z kuřecích prsou a je opravdu moc dobrý. Nevím proč by se maso nemělo prudce opéct ?Míšo přidala jste výborný recept a vůbec se nemáte proč omlouvat, když se někomu nelíbí, tak ho vařit nemusí.

  • Michaela Peloušková | 2. 2. 2008 11:31

    Tak každá kuchařka snad ví, jak má připravovat kuřecí maso, které je vhodné na minutky a je jedno jestli jde o prsa nebo stehenní řízky které jsou trochu jiné než kuřecí prsa a potřebují o kapku déle, ale vy tady jenom slovíčkaříte, s prominutím a omlouvám se případné neshody

  • Jana | 2. 2. 2008 06:45

    Souhlasím s Barčou. Jídlo to nemusí být špatné, ale minutka to není. Prudce opečené bych to jíst nechtěla.

  • anonym | 1. 2. 2008 21:25

    Tento recept je znám jako řízky bří Nedvědů......

  • barča | 1. 2. 2008 19:30

    Jen malá poznámka, dle mých zkušeností rozhodně nestačí " zprudka opect na oleji " stehenní řízky, za tak krátkou dobu nemohou být propečené. A když je tam necháte déle, tak se spálí. Tento postup lze doporučit u prsních řízků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Játra Kečup - jemný Kuřecí maso Olej Pórek Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Cuba libre

Cuba libre

Naše vynikající bublanina

Naše vynikající bublanina

Smažené jednohubky

Smažené jednohubky

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou

Cuketový quiche

Cuketový quiche

Kokosovo-tvarohový dort

Kokosovo-tvarohový dort

Francouzský máslový koláč Chinois

Francouzský máslový koláč Chinois

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Doporučujeme

30 minut
Rychlé karí s květákem a batáty

Rychlé karí s květákem a batáty

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Masové koule s bulgurem a zeleninou

Masové koule s bulgurem a zeleninou

30 minut
Placky z quinoy

Placky z quinoy

10 minut
Rychlé bryndzové špecle

Rychlé bryndzové špecle

15 minut
Čokoládový pudink

Čokoládový pudink

35 minut
Kuskus s rajčaty a mátou

Kuskus s rajčaty a mátou

30 minut
Polévka z červené čočky

Polévka z červené čočky

20 minut
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem

Restovaná zelenina s bulgurem a dipem

Poslední sledované recepty

49
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
33
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Masové koule s bulgurem…
31
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
31
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nápaditých večeří, díky kterým budete mít rychlejší metabolismus
Od pondělí do pátku: 5 nápaditých večeří, díky…
Přerušovaný půst nastartuje metabolismus a neohrozí zdraví. Jak funguje a na co si dát pozor?
Přerušovaný půst nastartuje metabolismus a…
Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči přecházejí. Fanoušky má i mezi celebritami!
Američanka vyrábí těstoviny, z nichž oči…
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i slavnostní s karamelem a kokosovou šlehačkou
Recept na vafle: Pravé belgické, ovesné i…
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou, asijskou nebo poctivý domácí vývar
Polévky jako lék: Uvařte si hustou krémovou,…
AHA.cz Těžký návrat hvězdy Ulice Jana Holíka: Půl roku bojoval o život

Těžký návrat hvězdy Ulice Jana Holíka: Půl roku bojoval o život

Mimibazar Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Otestovali jsme: Přenosný čistič koberců a čalounění ocení domácnosti s dětmi a domácími mazlíčky

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Trendy manikúra pro milovnice dlouhých nehtů: Coffin nails ovládnou letošní rok!

Trendy manikúra pro milovnice dlouhých nehtů: Coffin nails ovládnou letošní rok!

Ženy.cz Kafe pro dobrou náladu: Jak tento nápoj ovlivňuje psychiku nebo hubnutí?

Kafe pro dobrou náladu: Jak tento nápoj ovlivňuje psychiku nebo hubnutí?

Blesk.cz Zpěvačka Lily Allen na prahu zhroucení: Rozpad manželství s hvězdou Stranger things! Přistihla ho na seznamce

Zpěvačka Lily Allen na prahu zhroucení: Rozpad manželství s hvězdou Stranger things! Přistihla ho na seznamce

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy 4 nejvybíravější znamení zvěrokruhu: Komu není nic dost dobré?

4 nejvybíravější znamení zvěrokruhu: Komu není nic dost dobré?

  • Recepty.cz
  • Míšina čvachtačka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact