• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Míšina čvachtačka
Napište svůj komentář k receptu

Míšina čvachtačka

autor: Razorblade.angel
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míšina čvachtačka
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks kuřecí maso kýta
    • 300
      g játra kuřecí
    • 200
      g pórek (150-200)
    • sojová omáčka
    • kečup - jemný
    • grilovací koření
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Kýty naklepeme, osolíme a okořeníme grilovacím kořením, zprudka je opečeme na oleji, hotové kýty vyndáme a na zbylém oleji z kýt osmažíme kuřecí játra.
2
Až jsou hotová, dáme je na jednu stranu pánve a na volném místě osmažíme pórek nakrájený na kolečeka. Až je pórek hotový, smícháme ho dohromady s játry, přidáme kečup a sojovou omáčku a trochu osolíme.
3
Kýty podáváme přelité směsí, hranolkami a tatarkou.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Olga | 8. 2. 2008 12:50

    -----------------

  • Olga Klásková | 8. 2. 2008 12:43

    dobrý den.Tento recept je vynikající.Mám ho několik let uložený jako Utajená kuřecí kýta.Kdo nezkusil ať zkusí!Nemá chybu.

  • Věra z Dc | 5. 2. 2008 10:28

    Vyzkoušeno a hodnotím za 1 protože recept jak je rychlý tak je dobrý. Dala jsem trochu ostrého kečupu a bylo to ňam. Jo a nebylo skoro žádné nádobí až jsem byla překvapená.

  • Anonym | 5. 2. 2008 08:13

    Bezva minutkový recept.Rozklepané kuřecí kýty jsou hned.Jen jsem kečup nahradila sladkou chilli omáčkou,kterou mám v zásobě a nevím roupama kam bych jí vrazila.K tomu jsem dalla zbytek rýže z minulého dne a fofr véča na světě.Dík :-)PS

  • Stanislav Kudrlička | 4. 2. 2008 15:17

    Míšo,skvělý recept,hodnotím za 1.Místo kečupu,který moc nemusím dávám chilli omáčku,jinak používám stejné ingredience a stejný postup.Kuřecí je typické minutkové maso a pokud se stehýnka vykostí a naklepou,jejich příprava by neměla být delší než 3 minuty po obou stranách.

  • Anonym | 4. 2. 2008 14:56

    Od prvního přečtení receptu mě ani nenapadlo, že by ty kýty byly nevykostěné. Pochopila jsem to snad správně, že se jedná o vykostěné stehenní řízky, a proto je můžeme opravdu udělat jako minutku. Bude to výborný recept.Jana

  • iva nemcova | 4. 2. 2008 14:54

    Mio,ja nevim jestli jste spatne pochopila vy nebo ja,ale podle me autorka nepripravuje "cele kyty" ale kureci platky z kyty.Takze problem krve u kloubu a kosti,jak pisete,odpada.

  • Michaela Peloušková | 4. 2. 2008 14:53

    jsem moc ráda že vám chutná, tyhle stránky prohlížím každý den a jednou jsem se rozhodla taky přidat ruku k dílu a tohle patří mezi moje oblíbená jídla

  • Jana P. | 4. 2. 2008 14:43

    Stehenní řízky jsou vykoštěné, takže žádné obavy z krve u kostí.

  • Marsí | 4. 2. 2008 13:37

    Tak jsem to zkoušela, je to zajímavé..:-)) Kečupu moc nemusím, tak jsem ho "stříkla" rajskou šťávou.Mám ve zvyku kuřecí stehenní řízky v sáčku naklepat a pak orestovat, ve finále přiklopím pokličkou, aby se zatáhly a celá ta sranda trvá fakt několik minut, takže minutka jako vyšitá.Míšo, díky za recept.

  • Věra z Dc | 4. 2. 2008 13:08

    Již několikrát jsem váhala nad recepty a po jejich "učvachtání" to byla nesmírná dobrota, tento bude 100% jeden z nich :-))))) Míšo myslím, že není co zkazit ingredience jedna radost a díky předem za recept.

  • mia | 4. 2. 2008 10:33

    zajímavý název a ty kuřecí kýty mě vážně rozesmály:-)přikláním se k názoru, že ony "kýty" je fakt třeba pořádně propéct,aby nezůstala u kostí a kloubů krev.ale je to věc názoru.jinak bašta zajímavá a jistě moc chutná

  • Jana P. | 4. 2. 2008 09:33

    Míšo, já používám stehenní řízky a taky je zprudka opékám. Zhruba čtvrtstoletí se pokouším vařit a tak si myslím, že vím čemu se říká minutka. Takže se nenechte odradit a zase nějakou dobrotu přidejte.

  • Di | 2. 2. 2008 18:02

    Kuřecí plátky ze stehen mám daleko raději než prsní řízky a rozhodně si nemyslím, že by se musely dělat déle, pokud jde o plátek masa bez kostí a bez kůže. Vypadá to moc dobře, Michaelo. A diskuse aspoň na Váš recept upozorní.

  • Lída | 2. 2. 2008 16:47

    Tento recept znám a dělát docela často z kotlet nebo z kuřecích prsou a je opravdu moc dobrý. Nevím proč by se maso nemělo prudce opéct ?Míšo přidala jste výborný recept a vůbec se nemáte proč omlouvat, když se někomu nelíbí, tak ho vařit nemusí.

  • Michaela Peloušková | 2. 2. 2008 11:31

    Tak každá kuchařka snad ví, jak má připravovat kuřecí maso, které je vhodné na minutky a je jedno jestli jde o prsa nebo stehenní řízky které jsou trochu jiné než kuřecí prsa a potřebují o kapku déle, ale vy tady jenom slovíčkaříte, s prominutím a omlouvám se případné neshody

  • Jana | 2. 2. 2008 06:45

    Souhlasím s Barčou. Jídlo to nemusí být špatné, ale minutka to není. Prudce opečené bych to jíst nechtěla.

  • anonym | 1. 2. 2008 21:25

    Tento recept je znám jako řízky bří Nedvědů......

  • barča | 1. 2. 2008 19:30

    Jen malá poznámka, dle mých zkušeností rozhodně nestačí " zprudka opect na oleji " stehenní řízky, za tak krátkou dobu nemohou být propečené. A když je tam necháte déle, tak se spálí. Tento postup lze doporučit u prsních řízků.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Drůbeží Oběd Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Grilovací koření Játra Kečup - jemný Kuřecí maso Olej Pórek Sojová omáčka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomerančová bábovka II.

Pomerančová bábovka II.

Kremeše s pudinkovým krémem

Kremeše s pudinkovým krémem

Sýrová polévka s vejci

Sýrová polévka s vejci

Mandlový dort

Mandlový dort

Čokoládový dort z jablek

Čokoládový dort z jablek

Obložená vejce

Obložená vejce

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Pohankové lívance

Pohankové lívance

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

60 minut
Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

Rybízový mřížkový koláč s tvarohem

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

84
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
67
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
40
Slávky na víně se salátem Choriatiki
Slávky na víně se…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem

Zajímavé články

Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako umělecká díla. Australanka s nimi sklízí úspěch po celém světě
Neuvěřitelné trojrozměrné želé dorty jsou jako…
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě, které léto nabízí
Chalupářské recepty: Užijte si všechny chutě,…
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás prozradí vaše oblíbená ledová káva?
Ledové latte, frappé nebo cold brew: Co o vás…
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty, které využijete celé léto
Variace na bublaninu s ovocem: Skvělé recepty,…
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků upečete i bez koláčové formy
Ovocná galetka: Sladkou královnu letních moučníků…
AHA.cz Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Arichteva poodhalila důvod rozpadu 3v1: Jinak to nešlo

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Ženy.cz Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Ani příliš huňaté, ani tenké: Jak na správné obočí, které bude ladit s vaší tváří?

Blesk.cz Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

Smutný pohled na vilu Josefa Abrháma: Chátrá a pustne! Kdo ji zdědil?

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

Horoskop na další týden: Kdo si finančně přilepší a kdo by měl upustit od přílišné kritiky?

  • Recepty.cz
  • Míšina čvachtačka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact