• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Napište svůj komentář k receptu

Míša řezy falešné aneb kefírová buchta

autor: lucisap
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 3
      hrnek polohrubá mouka
    • 2
      hrnek cukr moučka či krupice
    • 0,75
      hrnek rostlinný olej
    • 2
      ks vejce
    • 2
      lžička jedlá soda
    • 2
      lžíce kakao
    • 1
      l kefír
  • Krém
    • 2
      kelímek šlehačka
    • 2
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce kakao

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience na těsto smícháme a dáme péct. Po vytažení, až buchta trošku vychladne, ušleháme šlehačku s cukrem, pak postupně přimícháme pomazánková másla. Dáme na vychladlou buchtu a posypeme kakaem. Nahusto.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kefírová buchta od Camm

Kefírová buchta od Camm

Kefírová kokosová buchta (koláč) - píchaná

Kefírová kokosová buchta (koláč) -…

Falešné španělské ptáčky

Falešné španělské ptáčky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 18. 10. 2012 11:16

    Prosím a na kolik stupňů se to peče?

  • Květa Sikorová | 4. 5. 2012 18:23

    proč neuvádíte dobu pečení+stupně :-) ?

  • Lucie Steinbergerová | 16. 1. 2009 12:40

    Super mňamka,už se těším až dorazí manžel z práce ten má tyhle pochoutky moc rád.

  • Jana Řezníčková | 16. 1. 2009 11:56

    Sice nejsem Danka, ale snad to nevadí - já taky šlehám tvaroh dohromady se šlehačkou - dávám jako náplň na bavorské vdolečky, pod to povidlí. Vynikající !! A pomazánkové máslo taky šlehám současně se šlehačkou. Ušetří se nádobí a čas a výsledek je stejný.

  • Miroslava Severová | 16. 1. 2009 09:28

    I já dělám tento krém - tj. pomaz. máslo a šlehačku na tiramisu, ale vždy šlehala zvlášť, tak Danko díky za dobrý tip - šlehat vše najednou.Někdy dávám místo pomaz. másla tvaroh, myslíš že bych ušlehala i ten tvaroh se šlehačkou najednou ?

  • Ivana Samcová | 16. 1. 2009 05:48

    Paní Danko, dík za radu. Nemám s pomazánkovým máslem do sladkého moc zkušeností, proto jsem to takhle udělala (pro jistotu). Jinak má buchta u nás obrovský úspěch, všichni chválí a buchta hezky mizí... Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 15. 1. 2009 23:51

    Já ty pomazánková másla vůbec necítím. Možná proto, že do ušlehaného krému přidávám trochu rumu a moučkového cukru cca 120 g. Krém doopravdy nemusíte šlehat postupně. Ztužovač je úplně zbytečný. Tento krém vyšlehám do velice husté hmoty během 1 minuty. Doopravdy se nemusíte ničeho bát.

  • Ivana Samcová | 15. 1. 2009 11:13

    Pekla jsem včera večer a dneska můžu říci jen MŃAM,MŃAM. Vynikající "mokrá" buchta. U krému jsem pro jistotu do rozmíchaných pomazánkových másel po trochách zamíchávala ušlehané šlehačky se ztužovačem. Byl z toho krásný, nadýchaný krém. Přidala jsem trochu moučkového cukru. Sice mne nejdříve chuť krému zaskočila (byly docela cítit ty pomazánková másla), ale na buchtě a hustě posypané kakaem je chuť mňamková. Kolegyně v práci si myslely, že v tom je zakysaná smetana. Díky za výborný recept. Zdravím. Ivana

  • Danka Snášelová | 14. 1. 2009 23:12

    Krém je vynikající. Dělám ho na nepečený moučník tzv. Tiramisu po česku. Všechny ingredience na krém můžete vyšlehat najednou. Krém připravíte tak, že dáte do mísy pomazánková másla (samozřejmě obyčejná pomazánková másla bez příchuti), nalijete tam šlehačku, případně trochu rumu, přidáte cukr, trochu kakaa, lehce promícháte a začnete šlehat šlehačem. Vznikne hustý krém - je to rychlovka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Míša řezy
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jedlá soda Kakao Kefír Polohrubá mouka Pomazánkové máslo Rostlinný olej Šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vajíčková pomazánka

Vajíčková pomazánka

Želatinová mňamka

Želatinová mňamka

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Vánoční jihočeský kuba

Vánoční jihočeský kuba

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Dresing z kysané smetany

Dresing z kysané smetany

Jednoduché pivní staročeské řízky

Jednoduché pivní staročeské řízky

Salát Caprese

Salát Caprese

Volské oko v chlebu

Volské oko v chlebu

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

56
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
55
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
47
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
39
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
38
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
AHA.cz Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Na večírku létaly polibky: Trojan sváděl slečnu Dvořáka!

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Z lacinosti noblesa? Slováková, Vémola i Dragounová ukázaly, že elegance je sexy!

Ženy.cz Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Stigma kolem ženského hněvu: Proč chlapi naštvaní být můžou, a ženy ne?

Blesk.cz Ben Affleck zuří: Jennifer Lopez zpívá o jejich rozvodu

Ben Affleck zuří: Jennifer Lopez zpívá o jejich rozvodu

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

Velký horoskop práce a financí na červenec: Jak na tom budete s kariérou a komu se peníze jen pohrnou?

  • Recepty.cz
  • Míša řezy falešné aneb kefírová buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact