Čínské zelí a fenykl nastrouháme na hrubo, celer a cibuli na jemno, zalijeme sójovou omáčkou a olejem, promícháme, pokud je čas necháme 5 minut chutě spojit. Sezamový olej dodává správný šmak, můžeme ho nahradit dýňovým nebo olivovým, případně panenským slunečnicovým.
2
Salát lze připravit za 1 minutu, zaměníme-li valčíkové tempo za kvapík .
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
MartinV
|28. 2. 2007 03:23
Airan, díky, a rozjeď pořádný rokec jak za mlada ! :-))Dneska jsem to zopáknul a místo fenyklu dal bílou ředkev, k bramborákům bašta ...
Airan
|26. 2. 2007 18:30
Martine, tvoje salaty se mi mooooc libi. Prestoze uz jsem "dama starsiho data" jak to nekdo tady napsal, pri vareni posloucham hudbu a podupavam nohama, takze tempo urcite chytnu:-))))
Věra z DC
|26. 2. 2007 15:05
Martine super :-)) nejdříve zkusím valčík a až se zdokonalím hned naběhnu na kvapík. Kolik že kilometrů stačilo k vzniku receptu :-))