Maso nakrájet na nudličky, osolit, opepřit a opéct na tuku. Přidat nakrájenou cibuli, na plátky žampiony, orestovat. Nakonec přidat utřený česnek, kari, majoránku, papriku, kečup, znovu orestovat, zalít vývarem, přidat kapii nakrájenou na jemno a povařit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Michal
|4. 7. 2014 16:33
Navíc, kečup, kari, žampiky... pejsek s kočičkou no.
Michal B
|4. 7. 2014 16:32
Ze svíčkové? Někdo se tady zbláznil. Naprosto nevhodné maso na guláš, nehledě na to, že je drahé jako blázen.
Zuzana Šindlerová
|24. 2. 2008 17:28
Na 1 kg masa dám asi 2 středně velké cibule, stačila by i jedna větší. U tohoto receptu dávám ingredience opravdu podle oka, podle momentální chutě. Někdy vynechám žampiony, někdy dám.
Helena
|22. 2. 2008 21:30
Dovolím se zeptat,jaký dáváte poměr masa a cibule,1:1 ?Recept mně dost zaujal
Maruška+Víťa
|6. 7. 2006 10:35
Dělali jsme to ze zadního hovězího a bylo to vynikající. Rychlé, jednoduché a fakt dobré. Dnes to budeme dělat znova - ze svíčkové.
Zuzana Šindlerová
|14. 3. 2006 12:02
Svíčkovou používám samozřejmě falešnou, ale mně jiné hovězí doma nejedí. Můžete dát i pěkné zadní hovězí, jenom to déle trvá, už to není minutkový...:-)