Maso nakrájíme na větší kousky posolíme, popepříme, okořeníme česnekem s bylinkami a zakápneme citronovou šťávou (cca 1/4 citronu) a trochou worchesteru. Necháme pár minut odležet, zatím co si nakrájíme cibulku, nahrubo nastrouháme mrkev a nakrájíme rajčata. Na pánvi rozpálíme půl napůl lžíci oleje s hrudkou másla a zprudka orestujeme maso a cibulku, přidáme mrkev, rajčata a hrášek a stáhneme teplotu, dle potřeby podlijeme (ale nemělo by to být nutné) a pár minut podusíme. Ke konci přidáme trochu kečupu. Podáváme s těstovinami nebo rýží.
Worchestrová omáčka bohužel nebyla a místo rajčat jsem dala brokolici, takže nevím nakolik se ta chuť změnila, ale i tak to bylo úžasný :-)
Věra Štroblová
|18. 2. 2009 13:46
Díky Míšo, moc moc dobrý recept trochu jsem si upravila takto: mrkev jsem "naloupala" na delší proužky, cibuli na půlkolečka, hrášku dala více ..doporučuji a dávám za 1 ****
Věra Štroblová
|18. 2. 2009 11:00
Michaelo děkuji za výborný recept vyzkoušela jsem a měl velký úspěch. Do masa jsem přidala tři stroužky lisovaného česneku, cibuli nakrájela na jemné půlkroužky mrkev jsem nestrouhala ale "naloupala" na dlouhé jemné nudle a hrášku jsem tam dala větší plechovku ..vypadá to jako čína a podávala jsem s jemným instatnímii rýžovými mudlemi přidala list čínského zelí a postrouhala sýrem .....dávám velikou jedničku a doporučuji vyzkoušet :-)
Jarka O.
|9. 2. 2009 11:47
Až díky Věře jsem si tohoto receptu všimla...zkusím to z pangase, toho milujeme.
Věra Štroblová
|9. 2. 2009 09:24
Michalo super recept ! jdu si tiskout do sbírky :-)) díky
Michaela Honzíková
|7. 2. 2009 20:37
omlouvám se za pravopis nějak mi to ujelo:) Děkuji Věro:)
Věra Štroblová
|30. 1. 2009 10:33
:-))) opravila bych to někomu teda, není to můj recept :-))))
Věra Štroblová
|30. 1. 2009 10:31
Dodatečně bych u receptu opravila ...na pánvi ne na pánvy no jen kdyby si to někdo vytisk do sbírky.. :-))