V rendlíku přivedeme k varu vodu s olejem a špetkou soli. Jakmile se začne směs vařit, vsypeme mouku. Hmotu důkladně mícháme. Když se přestane lepit na dno rendlíku a na vařečku, tak je hotová.
Hmotu přendáme do šlehacího stroje a mícháme do vychladnutí. Jakmile vychladne, zapracujeme postupně vajíčka. Když je těsto hladké, můžeme přejít ke stříkání věnečků.
Cukrářský sáček s řezanou trubičkou naplníme těstem a na plech s pečicím papírem nastříkáme požadované tvary. Pečeme v troubě předehřáté na 220 °C asi 15 minut. Poté teplotu snížíme na 180 °C a korpusy necháme dopéct. Dohromady pečeme cca 30 minut.
Část mléka na krém nalijeme do hrnce a osladíme. Druhou část mléka rozmícháme s vanilkovým pudinkem. Jakmile se začne mléko s cukrem vařit, přidáme mléko s pudinkem a necháme 2 minuty provařit.
5
Uvařený vychladlý pudink dáme šlehat do kuchyňského robota. Mezitím si trochu nahřejeme máslo, aby se dobře rozmíchalo a krém se nesrazil. Do vyšlehaného pudinku přidáme nahřáté máslo a trochu rumového aroma. Připravíme hladký krém, který nastříkáme na spodní části rozkrojených vychladlých korpusů.