• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Mini pavlova s kokosovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Mini pavlova s kokosovým krémem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Oblíbený dezert pojmenovaný po ruské baletce Anně Pavlovové se připravuje z upečeného bílkového krému. Vršek zdobí ušlehaná kokosová smetana a javorový sirup. Tohle sladké potěšení vám zcela jistě učaruje.

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 4
      ks bílek
    • 240
      g cukr krupice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce kukuřičný škrob
    • 1
      lžíce jablečný ocet
  • Krém
    • 400
      g kokosová smetana
    • 2
      lžíce javorový sirup

Postup přípravy receptu

1
Troubu zahřejte na 165 °C a nastavte na horký vzduch. Dva plechy vyložte pečicím papírem nebo silikonovými podložkami na pečení.
2
V robotu vyšlehejte do pěny bílky se solí. Postupně za stálého šlehání přisypte ve dvou dávkách cukr. Šlehejte, dokud sníh nezačne vytvářet pevné špičky.

RADA: Jak na šlehání sněhu?

3
Přidejte škrob s octem a ještě 2 minuty při nejvyšší rychlosti šlehejte. Sníh by měl být pevný a lesklý.

RADA: 5 vychytávek k pečení sladkého i slaného

4
Dvěma lžícemi nabírejte sníh a na plechu tvořte asi 5 cm od sebe hromádky. Bříškem lžíce do každé udělejte důlek. Dávejte pozor, abyste se nedostali až na dno, pusinkové korpusy mají fungovat jako mističky. Pracujte rychle, aby sníh nespadl a držel tvar.
5
Plechy vložte do trouby, teplotu stáhněte na 120 °C a pečte 60–70 minut. Správně upečená pusinka je zespodu pevná (můžete na ni poklepat), svrchu má pevnou krustu, ale uvnitř je vláčná.
6
Na krém vyšlehejte dobře vychlazenou kokosovou smetanu s kapkou javorového sirupu. Krém naneste na pusinky a ozdobte je semínky granátového jablka a plátky kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pavlova plná ovoce

Pavlova plná ovoce

Vánoční Pavlova

Vánoční Pavlova

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova s pistáciemi a višněmi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Jablečný ocet Javorový sirup Kokosová smetana Kukuřičný škrob Sůl

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jitrnicový prejt

Jitrnicový prejt

Ostrá tvarohová pomazánka

Ostrá tvarohová pomazánka

Brokolice s uzeným tofu

Brokolice s uzeným tofu

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Fazolová polévka na kyselo

Fazolová polévka na kyselo

Borůvkové muffiny - rumové

Borůvkové muffiny - rumové

Kuřecí kari maso s cuketou

Kuřecí kari maso s cuketou

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Poslední sledované recepty

75
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Segedínský guláš - F.O.O…
40
Ořechoví šnečci - rychle a chutně
Ořechoví šnečci - rychle…
38
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky podle…
24
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
21
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Mini košíčky jako rakvičky
Mini košíčky jako rakvičky
Mini mazance
Mini mazance
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
  • Recepty.cz
  • Mini pavlova s kokosovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact