• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mini pavlova s kokosovým krémem
Napište svůj komentář k receptu

Mini pavlova s kokosovým krémem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 9
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
Mini pavlova s kokosovým krémem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Oblíbený dezert pojmenovaný po ruské baletce Anně Pavlovové se připravuje z upečeného bílkového krému. Vršek zdobí ušlehaná kokosová smetana a javorový sirup. Tohle sladké potěšení vám zcela jistě učaruje.

Suroviny

8 porce
  • Těsto
    • 4
      ks bílek
    • 240
      g cukr krupice
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce kukuřičný škrob
    • 1
      lžíce jablečný ocet
  • Krém
    • 400
      g kokosová smetana
    • 2
      lžíce javorový sirup

Postup přípravy receptu

1
Troubu zahřejte na 165 °C a nastavte na horký vzduch. Dva plechy vyložte pečicím papírem nebo silikonovými podložkami na pečení.
2
V robotu vyšlehejte do pěny bílky se solí. Postupně za stálého šlehání přisypte ve dvou dávkách cukr. Šlehejte, dokud sníh nezačne vytvářet pevné špičky.

RADA: Jak na šlehání sněhu?

3
Přidejte škrob s octem a ještě 2 minuty při nejvyšší rychlosti šlehejte. Sníh by měl být pevný a lesklý.

RADA: 5 vychytávek k pečení sladkého i slaného

4
Dvěma lžícemi nabírejte sníh a na plechu tvořte asi 5 cm od sebe hromádky. Bříškem lžíce do každé udělejte důlek. Dávejte pozor, abyste se nedostali až na dno, pusinkové korpusy mají fungovat jako mističky. Pracujte rychle, aby sníh nespadl a držel tvar.
5
Plechy vložte do trouby, teplotu stáhněte na 120 °C a pečte 60–70 minut. Správně upečená pusinka je zespodu pevná (můžete na ni poklepat), svrchu má pevnou krustu, ale uvnitř je vláčná.
6
Na krém vyšlehejte dobře vychlazenou kokosovou smetanu s kapkou javorového sirupu. Krém naneste na pusinky a ozdobte je semínky granátového jablka a plátky kokosu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pavlova plná ovoce

Pavlova plná ovoce

Vánoční Pavlova

Vánoční Pavlova

Pavlova s pistáciemi a višněmi

Pavlova s pistáciemi a višněmi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Cukr krupice Jablečný ocet Javorový sirup Kokosová smetana Kukuřičný škrob Sůl

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláč z pekla

Koláč z pekla

Kubánský dort

Kubánský dort

Veganský banánový koláč

Veganský banánový koláč

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Bramborovo-mrkvová kaše

Bramborovo-mrkvová kaše

Kuřecí maso na žampionech

Kuřecí maso na žampionech

Mexická polévka Sopa Tarasca

Mexická polévka Sopa Tarasca

Arašídové sušenky

Arašídové sušenky

Tvarohové lívance

Tvarohové lívance

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

15 minut
Chalupářské poháry

Chalupářské poháry

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Pavlova nadýchaná, jak baletní sukně

Poslední sledované recepty

151
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
40
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
32
Meruňkové knedlíky - kynuté
Meruňkové knedlíky -…
32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
31
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které musíte zkusit!
Nejlepší nálev na okurky: Čtyři recepty, které…
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají i těm, kteří zeleninu moc nemusí
3 nejoblíbenější letní recepty z cukety: Chutnají…
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z nás to dělá špatně!
Víte, jak připravit pravý šopský salát? Většina z…
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal mrkvovou, dnes prodává nejvíc pistáciové
Ze zeměměřiče mistrem zmrzlinářem: Začínal…
AHA.cz Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Veselka Kate v Lánech? První slova Zemana o zeťákovi a vnoučatech

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Letní trendy kalhoty podle stylistky: Jak je nosit, aby vám nepřidaly kila?

Ženy.cz Zapomeňte na předraženou kosmetiku. Tenhle zázrak na pupínky máte pravděpodobně doma

Zapomeňte na předraženou kosmetiku. Tenhle zázrak na pupínky máte pravděpodobně doma

Blesk.cz Kleopatry Absolonová, Basiková, Csáková: Velký návrat po 23 letech!

Kleopatry Absolonová, Basiková, Csáková: Velký návrat po 23 letech!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

6 znamení zvěrokruhu, která nejvíce milují peníze. Co všechno jsou pro ně ochotni udělat?

Další doporučené recepty:

Mini košíčky jako rakvičky
Mini košíčky jako rakvičky
Mini mazance
Mini mazance
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini ovocné knedlíčky s physalis
Mini Pavlovy
Mini Pavlovy
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy calzone II.
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
Mini pizzy s ančovičkami a cuketou
  • Recepty.cz
  • Mini pavlova s kokosovým krémem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact