Králíka uvaříme se zeleninou, několika kuličkami pepře, nového koření a 1 bobkovým listem v menším množství osolené vody. Pak maso vykostíme a se zeleninou studené semeleme spolu se syrovými játry, slaninou. Osolíme, přidáme mletý pepř podle chuti žloutek a důkladně promícháme. Vaříme ve vodní lázni ve vymazané formě při teplotě asi 85 °C 1 hodinu. Částečně zchladlé vyklopíme a necháme vychladit.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Kamil Krybus
|12. 11. 2007 22:43
Klidně to snese i víc jater, víc slaninu - půlku semlet a druhou půlku na drobné kostičky (dělá to mozaiku), 1 dcl smetany a hlavně paštikové koření. To je směs hřebíčku, muškátového oříšku, pepře, muškátového květu, bobkového listu, tymiánu a bazalky.