V misce rozmícháme vejce s 1 lžičkou škrobové moučky, osolíme. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, promícháme a necháme alespoň 15 minut odležet. V hrnku vývaru rozmícháme zbylý škrob, přilijeme víno a sojovou omáčku. Mírně pocukrujeme. Na rozehřáté pánvi opečeme směs s masem, poté přidáme chřest, zvolna dopékáme a nakonec podlijeme upraveným vývarem a lehce podusíme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Aneta Urbanová
|13. 5. 2011 12:27
Tento recept jsem dělala dnes k obědu a jsem zklamána..moc velký ohlas to nemělo.Víno jsem neměla, tak jsem ho tam nedala, jinak jsem udělala vše podle receptu a bylo to "divné". Možná to bylo tím,že jsem tam dala originální asijskou sójovou omáčku, která i přesto že chutná naprosto jinak než ta naše česká, je mnohem lepší. Tak nevím, ale nechutnalo nám.
Marča Ma
|2. 6. 2007 12:47
Víno jsem oželila - není vždy k dispozici, ale přesto bylo kuře mňam! Chválím 1
Luciperka
|2. 6. 2007 12:42
Mňam!
Annalise
|18. 5. 2007 13:55
Dávám ho přímo syrový, jen odrhnutý. Je poté takový křehčí, ale pokud máte ráda měkce uvařenou zeleninu, tak ho raději předvařte
Pavla
|18. 5. 2007 10:18
Ten čerstvý chřest tam dáváte syrový nebo předem uvařený?
Annalise
|14. 5. 2007 16:20
Já to mám vyzkoušené pouze s chřestem čerstvým, ale myslím si, že po slití nálevu by ten z konzervy nebyl na škodu :o)
Myš
|14. 5. 2007 11:21
Mam dotaz, chrest cerstvy, nebo muze byt i z konzervy ? Jde o to, ze chrest je pomerne sezonni zalezitost...