• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Milovníků kuře s chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Milovníků kuře s chřestem

autor: Annalise
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Milovníků kuře s chřestem
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 500
      g kuřecí maso
    • 2
      dl vývar
    • 1
      ks vejce
    • 2
      lžička škrobová moučka
    • 1
      lžíce bílé víno
    • olej
    • 1
      špetka sůl
    • 500
      g chřest nejlépe bílý
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka cukr

Postup přípravy receptu

1
V misce rozmícháme vejce s 1 lžičkou škrobové moučky, osolíme. Přidáme na kostičky nakrájené kuřecí maso, promícháme a necháme alespoň 15 minut odležet. V hrnku vývaru rozmícháme zbylý škrob, přilijeme víno a sojovou omáčku. Mírně pocukrujeme. Na rozehřáté pánvi opečeme směs s masem, poté přidáme chřest, zvolna dopékáme a nakonec podlijeme upraveným vývarem a lehce podusíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře s chřestem v alobalu Institutu Kompliment

Kuře s chřestem v alobalu Institutu…

Masová minutka s chřestem

Masová minutka s chřestem

Grilovaná krkovička se zeleným chřestem a dvojím pyré

Grilovaná krkovička se zeleným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Aneta Urbanová | 13. 5. 2011 12:27

    Tento recept jsem dělala dnes k obědu a jsem zklamána..moc velký ohlas to nemělo.Víno jsem neměla, tak jsem ho tam nedala, jinak jsem udělala vše podle receptu a bylo to "divné". Možná to bylo tím,že jsem tam dala originální asijskou sójovou omáčku, která i přesto že chutná naprosto jinak než ta naše česká, je mnohem lepší. Tak nevím, ale nechutnalo nám.

  • Marča Ma | 2. 6. 2007 12:47

    Víno jsem oželila - není vždy k dispozici, ale přesto bylo kuře mňam! Chválím 1

  • Luciperka | 2. 6. 2007 12:42

    Mňam!

  • Annalise | 18. 5. 2007 13:55

    Dávám ho přímo syrový, jen odrhnutý. Je poté takový křehčí, ale pokud máte ráda měkce uvařenou zeleninu, tak ho raději předvařte

  • Pavla | 18. 5. 2007 10:18

    Ten čerstvý chřest tam dáváte syrový nebo předem uvařený?

  • Annalise | 14. 5. 2007 16:20

    Já to mám vyzkoušené pouze s chřestem čerstvým, ale myslím si, že po slití nálevu by ten z konzervy nebyl na škodu :o)

  • Myš | 14. 5. 2007 11:21

    Mam dotaz, chrest cerstvy, nebo muze byt i z konzervy ? Jde o to, ze chrest je pomerne sezonni zalezitost...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Chřest Cukr Kuřecí maso Olej Škrobová moučka Sojová omáčka Sůl Vejce Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Banánky I

Banánky I

Hrnkové knedlíky s uzeným

Hrnkové knedlíky s uzeným

Lehký těstovinový salát

Lehký těstovinový salát

Číňan na houbách

Číňan na houbách

Tvarohová buchta s margotkou

Tvarohová buchta s margotkou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Zelňačka s maďarskou klobásou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Ovocné smoothie s červenou řepou

Bramborový salát s okurkou a koprem

Bramborový salát s okurkou a koprem

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

102
Pečená pražma s mangovou salsou
Pečená pražma s mangovou…
65
Bramborovo-houskový knedlík
Bramborovo-houskový…
59
Francouzská cibulačka z pomalého hrnce
Francouzská cibulačka z…
41
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
33
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.
Hraběnčiny řezy podle…

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

Král StarDance Oskar Hes: Kamarádům lhal o sexu!

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Milovníků kuře s chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact