Tento recept jsem dělala dnes k obědu a jsem zklamána..moc velký ohlas to nemělo.Víno jsem neměla, tak jsem ho tam nedala, jinak jsem udělala vše podle receptu a bylo to "divné". Možná to bylo tím,že jsem tam dala originální asijskou sójovou omáčku, která i přesto že chutná naprosto jinak než ta naše česká, je mnohem lepší. Tak nevím, ale nechutnalo nám.
Víno jsem oželila - není vždy k dispozici, ale přesto bylo kuře mňam! Chválím 1
Mňam!
Dávám ho přímo syrový, jen odrhnutý. Je poté takový křehčí, ale pokud máte ráda měkce uvařenou zeleninu, tak ho raději předvařte
Ten čerstvý chřest tam dáváte syrový nebo předem uvařený?
Já to mám vyzkoušené pouze s chřestem čerstvým, ale myslím si, že po slití nálevu by ten z konzervy nebyl na škodu :o)
Mam dotaz, chrest cerstvy, nebo muze byt i z konzervy ? Jde o to, ze chrest je pomerne sezonni zalezitost...