Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme bazalkou. Rozkvedláme vejce s hořčicí a maso naložíme do této směsi na dvě hodiny.
2
Na sádle opečeme plátky z obou stran, přidáme nakrájenou cibuli a papriku, podusíme, až je zelenina měkká, přidáme 3 lžíce čertovské omáčky, případně dosolíme.
3
Podáváme s hranolky nebo opékanými brambory a tatarkou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Gingerr
|21. 7. 2006 22:20
uvareno,ochutnano,pochvaleno,opravdu senzacni
Ivana Samcová
|23. 6. 2006 16:35
Chtěla jsem se zeptat, cibuli a papriku dusíme spolu s masem nebo to už hotové vyndáme a pak teprve přijde to ostatní? Díky za odpověd.
Jana Křinková
|23. 6. 2006 11:27
Náš recept je podobný, jen do směsi vajíčka, hořčice - plnotučné, přidáváme sojovou omáčku asi 2 lžíce, 6 stroužků česneku, pepř podle chuti a na závěr jej zahustíme solamylem asi 2 lžíce. Do této tužší směsi dáme vepřové plátky a na 24 hodin naložíme. Maso je výborně křehké, šťavnaté a hlavně chutné. Doporučuji
Anonym
|25. 1. 2006 11:02
udělal jsem to a fakt je to dobré. Všem chutnalo
Věra Juračáková
|7. 7. 2005 22:41
Upravila jsem toto jídlo pro děti. Použila jsem obyčejnou hořčici a místo čertovské omáčky kečup. Bylo to prostě senzační a pochutnali si i naši malí synové. Věrka