Pro zjednodušení práce použijeme bramborové těsto, kdo chce může použít brambory, ale většina těchto těst je na velice dobré urovni. Vypracujeme těsto, necháme 20minut odležet.
2
Mezitím si připravíme náplň: do hrnce s rozpáleným tukem vložíme na jemno nakrájenou cibuli, jemně nakájený salám, zalijeme kečupem a dochutíme steakovým kořením, bazalkou a oreganem. Necháme vychladnout.
3
Těsto rozválíme do velkého tenkého plátu, naklademe na něj již připravenou směs, kterou rozprostřeme na celou plochu, poté zabalíme jako roládu a stiskem upevníme konce rolády. Celé vložíme do alobalu a dáme vařit přibližně na 20 minut. Po uvaření vyjmeme z alobalu a krájíme na zhruba 2 cm plátky. Podáváme s dušeným zelím.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petule B.
|5. 11. 2008 20:12
Bramborovým těstem je asi myšleno bramborové těsto v prášku? Nejsem si ale jistá, zda jsem ho už v obchodě viděla. Znám jen bramborové knedlíky v prášku. To asi bude ono. Nemá už někdo odzkoušeno?
Ivana Přikrylová
|6. 9. 2006 22:22
Vypadá to moc dobře, přidávám do oblíbených. Dík za recept.