co s těma rajčatama :-\
dobré ale má to mouchy :-) :-) :-\
syrové a ne sirové !!! Je to vyjmenované slovo
Já když přidávám rajčata do míchaných vajec, tak nakrájená na malé kousky až před koncem smažení a smažíím jedině na cibulce. Mléko jsme přidávali jen do samotných míchaných vajíček, když jsme je dělávali pro malou sestřičku :-). Je pravda, že jsou pak jemnější.
Rajčata přidáme na začátku s vejci a sýrem, klasicky sirové, neloupané, nakrájené na kostky nebo měsíčky...mléko jídlo jemně zředí, ale jídlo nezbřečkovatí. Pokud nechcete, není potřeba tam mléko dávat:-))
není napsáno, kdy se tam mají dát ta rajčata a v jaké podobě - oloupané? nakrájené na kostky? na plátky? a to mléko ???
Noo... docela by mě zajímalo, co s těma rajčatama teda? ... a taky, jestli to náhodou nebude takový dost břečkovatý, když se tam nalije to mlíko?