Na pánvičce rozpustíme máslo, přidáme vejce, tavený sýr, rajčata, sůl a pepř. Připravujeme jako klasická míchaná vejce do ztuhnutí. Nakonec můžeme nalít trochu mléka na zvláčnění pokrmu a vše prohřát.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
čéče
|17. 4. 2013 10:36
co s těma rajčatama :-\
moucha
|11. 6. 2011 17:26
dobré ale má to mouchy :-) :-) :-\
Ivana Přikrylová
|25. 7. 2009 23:45
syrové a ne sirové !!! Je to vyjmenované slovo
Lucie Blechová
|24. 7. 2009 09:24
Já když přidávám rajčata do míchaných vajec, tak nakrájená na malé kousky až před koncem smažení a smažíím jedině na cibulce. Mléko jsme přidávali jen do samotných míchaných vajíček, když jsme je dělávali pro malou sestřičku :-). Je pravda, že jsou pak jemnější.
hedvika kramlová
|23. 7. 2009 17:58
Rajčata přidáme na začátku s vejci a sýrem, klasicky sirové, neloupané, nakrájené na kostky nebo měsíčky...mléko jídlo jemně zředí, ale jídlo nezbřečkovatí. Pokud nechcete, není potřeba tam mléko dávat:-))
Věra Děrgelová
|23. 7. 2009 16:06
není napsáno, kdy se tam mají dát ta rajčata a v jaké podobě - oloupané? nakrájené na kostky? na plátky? a to mléko ???
niobe nightingale
|23. 7. 2009 14:16
Noo... docela by mě zajímalo, co s těma rajčatama teda? ... a taky, jestli to náhodou nebude takový dost břečkovatý, když se tam nalije to mlíko?