Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Česneková pomazánka z balkánského sýra
Fofr cuketa na řecký způsob
Bílkový chlebíček II.
Bramborová musaka
Pomazánka z vařeného masa
Bramborovo - květáková polévka s…
Plněná sekaná pečeně II.
Makovec V.
Špaldové housky
Dýňové rizoto
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem