Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Bábovka z majonézy
Velikonoční jidáše - krok za krokem
Mrkvová pomazánka
Roštěnky se smetanovou omáčkou
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Rohlíčky s nugátovou náplní
Dušená krkovička se zeleninou
Sladko-kyselé vepřové po thajsku
Proužky portobello ve strouhance
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky