Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Pikantní žebírka na grilu
Tvarohové knedlíky
Plněné šunkové řízečky
Arašídové máslo
Křupavé cibulové kroužky
Brokolicová (květáková) roláda
Adžika rýže - zeleninové rizoto
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Švestkové (třešňové) šátečky s…
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Kuřecí kousky ve slanině
Zelňačka s klobásou
Chlebíčky s ančovičkami
Sýrové kuličky
Panna cotta s granátovým jablkem