Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Salát s kuřecími prsíčky a těstovinami
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Kotlety na smetaně II.
Kuřecí stehna po Řecku
Drobenkový mazanec (bochánek)
Zelné knedlíky
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek