Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Čočková polévka z komentářů
Bramborák rodeo II.
Švestkové knedlíky II.
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Dýňový koláč famózní
Hořčicoví utopenci se zelím
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Kapustové řízky (karbanátky) se sýrem
Zapečené vepřové plátky se slaninou a…
Čočkové ragú
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Florentýnky
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér