Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Rychlá vločková polévka
Tvarohový biskupský chlebíček
Kuřecí na houbách pro začínající…
Italská rybí polévka „caciucco“
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Kořeněné kuře na česnekovém patizonu
Pudinkové pokušení
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger