Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Babiččiny "Francky"
Bábovka z jogurtu
Sekané karbanátky
Lasagne s masem a žampiony
Koláč inspirován tiramisu
Maso jako z KFC
Vepřový tokáň
Celerový krém s celerovými lupínky
Celerové karbanátky (sekaná)
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…