Mexické kuře Frosta
Mexické nadívané kuře
Mexické "Guacamole"
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Souhlas, jsem začátečník, ale recept přeci není koupit kuřecí maso, koupit mexickou směs a smíchat to dohromady.
Podle mého je mexická kuchyně o něčem jiném než o mexické zelenině. Chybí pikantnost a celkově i chuť. Toto je nudné jídlo bez nápadu, žádné Mexico.
Košíčky plněné pudinkovým krémem
Zelná polévka III.
Zapečený lilek (nejen) s rýží
"Tiramisu" roláda
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Citronové řezy-máslové a výtečné
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Smothie-Kiwi a banán
Marináda na kuřecí maso s citrusy
Losos na másle a limetách se…
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Makový dort s malinami
Slaný chřestový koláč
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Smažený bílý chřest