Bůček nakrajíme na kostičky a necháme v kotlíku vyškvařit, přidáme na hrubo nakrájenou cibuli a papriku, pak přidáme nakrájenou na půl kolečka uzeninu. Červené fazole z konzervy scedíme, bílé můžeme nechat i s omáčkou a přidáme do kotlíku.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
František
|31. 5. 2013 22:31
Na pánvi osmahneme cibulku přidáme mleté maso,a podusíme po té vložíme fazole a dle chuti okořeníme,po chvilce přidejte nakrájenou klobásku nejlépe paprikovou a ještě chvilku povařte až vše změkne,odstavte ,na pánev dejte pokličku tak na dvě až tři minutky,podávejte s chlebem nebo pečivem,ale dá se k tomu i rýže nebo brambor ;-)