Mleté maso osmažíme na cibulce a když je hotové, přidáme fazole a kukuřici, dochutíme chilli a necháme na plotně, dokud se fazole neohřejí. Touto směsí lze plnit tortilly, případně ji zápect se sýrem (pikantním plátkovým). Pro snadnější přípravu lze použít plechovku červených fazolí s kukuřicí v chilli omáčce od Bonduelle.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marti Vetcha
|30. 1. 2006 22:04
Pouzila jsem tento recept, ale pouzila jsem ctvrt kila suchych fazoli, mrazenou smes kukurice, brokolice a papriky, kterou jsem uvarila ve vyvaru slepicim, ochutila korenim a pridala jeden maly rajsky protlak a neco pres pul kila mleteho krutiho masa a vysledek je mnamka. Jeste k tomu delam domaci tortily tady z jednoho receptu. (2 hrnky mouky, 2 lzice hery, trocha teple vody, vyvalet placky a nasucho opect). Ja davam 1 a pul hrnku hladke mouku a pul hrnku jemne celozrnne psenicne mouky, jinak vsechno stejne. Je to moc dobre.
Petra Voljanská
|22. 3. 2005 07:27
Tak tohle bylo kvalitní jídlo. Jednoduché, rychlé a hlavně moc moc chutné. Trošku jsem to upravilaa změnila druh masa. Místo mletého, jsem použilakuřecí plátky a ještě jako přílohu hranolky.Můžu jenom říct, že tohle je cupr bašta.