• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mexické fazole
Napište svůj komentář k receptu

Mexické fazole

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 10
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mexické fazole
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      plechovka fazole v tomatové omáčce
    • cibule
    • sádlo
    • sůl
    • pepř mletý
    • kečup - ostrý
    • 150
      g vepřové maso

Postup přípravy receptu

1
Na rozpáleném sádle osmahneme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme na drobné kousky nakrájené vepřové nebo kuřecí maso. Osolíme a opepříme. Až je maso hotové, otevřeme konzervu s fazolkami v rajském protlaku a vše ještě na pánvi mícháme. Pak přidáme podle chuti ostrý kečup a zase chvilku mícháme. Nejlepší příloha je čerstvý chléb a pivo.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mexické maso

Mexické maso

Mexické nadívané kuře

Mexické nadívané kuře

Mexické taco koření

Mexické taco koření

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ggggg | 30. 7. 2014 11:17

    No kecup bych mozna vymenil za protlak nebo rajcata a chilly :-\

  • Dejv | 1. 9. 2013 15:56

    Divili byste se co se používá v "lepších" restauracích... Navíc na konzervách rozhodně nic neni, to jen tady KARLOS něco přečetl na fejzbuku a ted tady ty hovadiny rozšiřuje....

  • karlos | 29. 12. 2012 12:11

    Konzervy v lepších restauracích? :D to snad nemůžeš myslet vážně :-| :-| vtipálku :-D

  • berthy | 11. 10. 2012 21:50

    vite prd co je dobry

  • Dragy | 11. 11. 2010 10:12

    Já mexickou kuchyni vařím celkem často a stejně tak i čínskou a většinu věcí používám právě z konzervy už jen vzhledem k tomu že je kolikrát lepčí než ta ,,čerstvá" a nevidím na tom nic špatného. Ba naopak a vaří se tak i v lepších restauracích....

  • Zora Manasová | 9. 2. 2008 19:07

    Tomáš, trikrát som si prečítala komentáre, ale nikde som nenašla, že by Zdena z JM radila Di orechy na nervy, to je Váš veľmi zavádzajúci vyýklad. V každom prípade ale žasnem nad tým, ako niekto dokáže bez vyskúšania receptu ho šmahom ruky odsúdiť a slovníkom, ktorý sa do debaty o jedle vôbec nehodí. Takéto reči netolerujeme ani nášmu 10-ročnému synovi.A mimochodom, tiež nevidím nič zlé na použití fazule z konzervy, šampiňóny tiež používame aj z konzervy. A určite je to lepšie a zdravšie ako vrecúškové polievky. Ak nejde o život, nejde o nič, takže trochu viac tolerantnosti a slušnosti a hneď bude svet krajší. Pekný deň a dobrú chuť všetkým.P.S. Di, nič si z toho nerob(te), priemerný počet blbcov na kilometer štvorcový je všade rovnaký, len niekedy ich stretne človek častejšie. Vydržať!

  • Eva Přecechtělová | 4. 2. 2008 18:00

    :o)))

  • Kuchařka on-line | 4. 2. 2008 16:57

    ----------

  • Daniella O. | 4. 2. 2008 15:46

    Zdeno z JM, v tomto pripade je komentar od bestie naprosto jasny a srozumitelny. Myslim, ze kdyz Vam nekdo sdeli, ze budete k obedu cochtat zrudnost, je docela jedno, jestli Vam to poda pisemne nebo rekne z oci do oci, treba i s usmevem na tvari. Urazka urazkou zustane a zly umysl nekomu ublizit take.

  • Anonym | 4. 2. 2008 15:05

    Osmahnout maso na pánvi a nalít na to konzervu - to snad by opravdu v receptech být nemuselo.

  • Tomáš Marný | 4. 2. 2008 11:00

    Milá, zlatá Di , měla by jste jíst hodně odřechů, jsou dobré na nervy, paní Zdena z JM má pravdu .A k mým receptům, nic nového už nevymyslím, jen snad čápy s mákem, ale čápů je málo. Jinak mám rád a hodně vařím starou českou kuchyni bez kečupu, sojovky a různých kořenících pyltíků a z moderní kuchyně kombinaci masa s ovocem a bylinami a na všech servrech o vaření je dostatek inpirace, ale je oravda, že si na Receptech nejvíce potlachám

  • Zdena z JM | 4. 2. 2008 06:33

    No ono taky záleží na tom, jak si který komentář vyložíme.Napsaný komentář vypadá jinak, než když vám řekne někdo kritiku do očí.Proto si myslím, že je třeba kritické komentáře brát s určitým nadhledem a ne za nimi hledat hned něco povýšeneckého a urážlivého.

  • Di | 4. 2. 2008 06:26

    Víte, Jano, slovo zrůdné, se mi opravdu k jídlu nehodí. Zrudné je to, co se děje za války, za totality, ale jídlo? Ale ono samozřejmě jde zase o něco úplně jiného. Vždyť to už znáte, jak to tu s některými "přispěvateli" je.

  • Jana Kutačová | 3. 2. 2008 18:50

    Souhlasím s Di.., nevadí mi ani v nejmenším odlišný názor,ale způsob vyjadřování a takové nějaké povýšenecké opovržení nad receptem,který mi připadá jako báječná rychlovka.Dělám fazole podobně,jen si je uvařím sama a přidávám protlak.Tady je použitý kečup a pro urychlení fazole z plechovky.Nic tak zrůdného to nebude.Musím se smát:o))

  • Di | 3. 2. 2008 13:18

    Víte, kdo je diplomat, pane Marný? To je člověk, který Vás pošle do Prčic takovým způsobem, že se na ten výlet začnete těšit.Tím chci říci, že všechno se dá říci slušně včetně kritiky. Nemá-li někdo rád kečup, je to jeho problém, proč hned volit silná slova o zrůdnostech ?!), kečupových koupelích (vždyť ani o množství nebyla řeč!) apod. Buďte klidný, mě odlišný názor rozhodně neuráží, ale vadí mi, když někdo uráží autory receptů právě proto, že jim chutná něco, co kritikům ne. A propos: vařit rozhodně umím a když vařím fazole (bez konzervy), dávám do nich také kečup (hodně)! A kdy už nám konečně předvedete, co vaříte Vy?

  • Tomáš Marný | 3. 2. 2008 10:39

    Jano a Di podle mně máte pravdu jen částečně , když se někdo učí vařit, tak by to rozhodně neměl zkoušet na tomto receptu, kečupové koupeli. Zkušená kuchařka si ho upraví podle svého. A o urážkách není ani řeči, je to jen odlišný názor od vašeho a to vás uráží?

  • Helena | 2. 2. 2008 19:32

    No ale zase je to rychlé.Také je to někdy nutné,když nemáme čas stát u sporáku.

  • Jana Kutačová | 2. 2. 2008 19:01

    bestie: nevidím na tomto receptu nic tak pobuřujícího,spíš se mi nelíbil Tvůj komentář.Je zcela zbytečný a jen zabírá místo tam,kde by měly být komentáře k pokrmu a ne plané tlachání o ničem.

  • Di | 2. 2. 2008 17:56

    Už jme to tu bestie probírali a prpíraly stokrát: 1. jsou tací, kteří se teprve učí vařit, začínají třeba od konzerv a rádi zde najdou inspiraci; 2. jsou chvíle, kdy člověk potřebuje uvařit něco rychlého, protože spěchá a také k tomu potřebuje inspiraci ; co je na tom špatného přidat k čerstvému masu již uvařené, ochucené fazole? A v neposlední řadě: NIKDO VÁS PŘECE NENUTÍ TO ANI ČÍST, NATOŽ VAŘIT! Takže s tímto stokrát obehraným tématem urážení už prosím vůbec nezačínejte.

  • bestie bestie | 2. 2. 2008 16:54

    No vida. A já myslel, že tato stránka je o receptech a vaření. A ona je o tom, jak cosi čochtat z kečupu a konzerv. No to je opravdu mexické. Na tyto stránky, pokud by chtěly mít trochu úroveň, by měl jejich správce zařazovat opravdu recepty na vaření a ne takové výše uvedené zrůdnosti.

  • Kačaba | 15. 1. 2008 13:53

    Mexické nemexické, je to prostě výborné. Rychlovka a super. Vřele doporučuji.Trošku vegety a chilli není na škodu.

  • Hydr0gen | 21. 8. 2007 01:20

    Co je na tom mexického? To, že jsou tam fazole?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Fazole
Pokrmy Z luštěnin Mexiko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazole v tomatové omáčce Kečup - ostrý Pepř mletý Sádlo Sůl Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rafaelo

Rafaelo

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Utopenci podle mě

Utopenci podle mě

Maxi palačinka

Maxi palačinka

Těstoviny s ricottou, parmezánem a piniovými oříšky

Těstoviny s ricottou, parmezánem a…

Výborná pizza

Výborná pizza

Kokosovo-tvarohový dort

Kokosovo-tvarohový dort

Banánové placičky / palačinky

Banánové placičky / palačinky

Doporučujeme

15 minut
Penne s tuňákem a kukuřicí

Penne s tuňákem a kukuřicí

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

51
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
39
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
38
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
25
Lotus cheesecake
Lotus cheesecake
24
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých způsobů, jak ji můžete využít
Proč nevylévat vodu z těstovin? 5 skvělých…
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert s tajuplným názvem?
Mraky, mořské vlny nebo bouřka: Poznáváte dezert…
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu společně s bylinkami. Které vysázet k paprikám, okurkám nebo mrkvi?
Chcete mít větší úrodu? Pěstujte zeleninu…
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin, které vám zajistí krásnou pleť
Jídlo jako kosmetický pomocník: 11 potravin,…
AHA.cz Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Pastrňák pryč z domu! Zvláštní krok manželky Rebeccy

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

JARMILA (54): Syn nás připravil o střechu nad hlavou, manžel se zhroutil

Blesk pro ženy Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Jak vypadá dokonalé ženské tělo? Těchto 8 slavných dam k němu podle vědců nemá daleko

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Dcera Černocké po tragické ztrátě partnera (†53): Poprvé na veřejnosti! Podpora od Žbirkové

Dcera Černocké po tragické ztrátě partnera (†53): Poprvé na veřejnosti! Podpora od Žbirkové

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy 7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

7 nejhorších manželů zvěrokruhu: Na tyhle muže si dejte pozor!

  • Recepty.cz
  • Mexické fazole
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact