• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Mexické chilli s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Mexické chilli s čokoládou

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mexické chilli s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks celer
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 30
      ml rajský protlak
    • 1
      ks chilli papričky
    • 400
      g fazole 1 konzerva,
    • 1
      ks čokoláda na vaření tmavá

Postup přípravy receptu

1
Prvně si připravíme zeleninu: oloupeme a nakrájíme na větší kousky cibuli, papriku zbavíme jadérek a nakrájíme na kusy, asi 1 cm velké. Celer stejně tak. Oloupeme a rozdrtíme česnek. Nakrájíme chilli papričku velice jemně, kdo preferuje jemnější chilli, odstraní jadérka.
2
Ve velké pánvi rozpálíme olej a za občasného míchání osmahneme cibuli, dokud nezesklovatí. Přidáme papriky, celer, česnek a chilli a smažíme tak 2-3 minuty, dokud nezměknou. Přidáme mleté hovězí a mícháme, dokud nezačne měnit barvu. Přidáme rajčata a rajčatový protlak, hovězí vývar a vaříme. Přidáme čokoládu, přikryjeme poklicí a necháme vařit zhruba 30 minut. Scedíme vodu z fazolí a přidáme do pánve. Opět přikryjeme a zvolna vaříme dalších 10 minut.
3
Na závěr odstraníme přebytečný tuk pomocí kuchyňského papíru nebo necháme vychladnout a poté seškrábneme. Podáváme s rýží, tortilami a kysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chilli s čokoládou

Chilli s čokoládou

Mexické maso

Mexické maso

Mexické kuře Frosta

Mexické kuře Frosta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton | 16. 5. 2006 17:34

    Ano pani Heleno, pouzivam lodyhu.

  • Alena Bohmova | 22. 3. 2006 18:29

    Delam take podobny recept,kterym plnim mexicke tortily,ale pridavam misto cokolady horky kakaovy prasek (2-3 lzice) a skvele do toho pasuji rozinky a piniova jaderka (take 2-3 lzice).Celer nepridavam

  • Helena | 20. 3. 2006 15:34

    Pani Michaelo,chtela bych vyzkouset tento recept,ale nevim o jaky celer se jedna.Lodyha(stick)?A prosim kolik te coklady na vahu.Dekuji za odpoved.

  • veronika | 8. 3. 2006 20:28

    Konečně něco zajímavého.díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená paprika Česnek Chilli papričky Cibule Čokoláda na vaření Fazole Mleté maso - hovězí Rajský protlak Rostlinný olej Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nejjednodušší panenka

Nejjednodušší panenka

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli

Čevabčiči na chorvatský způsob

Čevabčiči na chorvatský způsob

Zapékaný pórek

Zapékaný pórek

Sejkory

Sejkory

Pravé italské těsto na pizzu

Pravé italské těsto na pizzu

Zelný salát s jablkem a mrkví

Zelný salát s jablkem a mrkví

Čoko cupcakes

Čoko cupcakes

brambory v alobalu se zakysanou smetanou

brambory v alobalu se zakysanou…

Doporučujeme

40 minut
Čočkové minestrone

Čočkové minestrone

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

60 minut
Jahodovo-rebarborový koláč

Jahodovo-rebarborový koláč

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

70 minut
Křehké galetky s rebarborou

Křehké galetky s rebarborou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

50 minut
Pečená vepřová žebra se salsou verde a kukuřicí

Pečená vepřová žebra se salsou verde…

Poslední sledované recepty

91
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
26
Tykvový kompot
Tykvový kompot
22
Hovězí sekaná Wellington
Hovězí sekaná Wellington
21
Zbojnické kolínko
Zbojnické kolínko
18
Bramborový závin
Bramborový závin

Zajímavé články

Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za čerstvé jahody ušetříte polovinu ceny z obchodu
Samosběr jahod: Velký průvodce míst, kde za…
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který první knihu přečetl až před čtyřicítkou
Jamie Oliver slaví 50! Geniální kuchař, který…
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
AHA.cz Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mišík je minulost! Kubelková už do rodiny přivítala nového fešáka

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 29. 5. 2025: Kdo by si měl dát do pořádku finance a kdo zažije příjemný večer?

Denní horoskop na čtvrtek 29. 5. 2025: Kdo by si měl dát do pořádku finance a kdo zažije příjemný večer?

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Po první překvapivé show: Dua Lipa šokovala Prahu podruhé! S Farnou to rozjela na pódiu

Po první překvapivé show: Dua Lipa šokovala Prahu podruhé! S Farnou to rozjela na pódiu

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

5 znamení zvěrokruhu, která nesnášejí kritiku: Kdo se hned urazí?

  • Recepty.cz
  • Mexické chilli s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact