• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Mexické chilli s čokoládou
Napište svůj komentář k receptu

Mexické chilli s čokoládou

autor: MishaAtherton
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mexické chilli s čokoládou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks celer
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 500
      g mleté maso - hovězí
    • 30
      ml rajský protlak
    • 1
      ks chilli papričky
    • 400
      g fazole 1 konzerva,
    • 1
      ks čokoláda na vaření tmavá

Postup přípravy receptu

1
Prvně si připravíme zeleninu: oloupeme a nakrájíme na větší kousky cibuli, papriku zbavíme jadérek a nakrájíme na kusy, asi 1 cm velké. Celer stejně tak. Oloupeme a rozdrtíme česnek. Nakrájíme chilli papričku velice jemně, kdo preferuje jemnější chilli, odstraní jadérka.
2
Ve velké pánvi rozpálíme olej a za občasného míchání osmahneme cibuli, dokud nezesklovatí. Přidáme papriky, celer, česnek a chilli a smažíme tak 2-3 minuty, dokud nezměknou. Přidáme mleté hovězí a mícháme, dokud nezačne měnit barvu. Přidáme rajčata a rajčatový protlak, hovězí vývar a vaříme. Přidáme čokoládu, přikryjeme poklicí a necháme vařit zhruba 30 minut. Scedíme vodu z fazolí a přidáme do pánve. Opět přikryjeme a zvolna vaříme dalších 10 minut.
3
Na závěr odstraníme přebytečný tuk pomocí kuchyňského papíru nebo necháme vychladnout a poté seškrábneme. Podáváme s rýží, tortilami a kysanou smetanou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Chilli s čokoládou

Chilli s čokoládou

Mexické maso

Mexické maso

Mexické kuře Frosta

Mexické kuře Frosta

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Atherton | 16. 5. 2006 17:34

    Ano pani Heleno, pouzivam lodyhu.

  • Alena Bohmova | 22. 3. 2006 18:29

    Delam take podobny recept,kterym plnim mexicke tortily,ale pridavam misto cokolady horky kakaovy prasek (2-3 lzice) a skvele do toho pasuji rozinky a piniova jaderka (take 2-3 lzice).Celer nepridavam

  • Helena | 20. 3. 2006 15:34

    Pani Michaelo,chtela bych vyzkouset tento recept,ale nevim o jaky celer se jedna.Lodyha(stick)?A prosim kolik te coklady na vahu.Dekuji za odpoved.

  • veronika | 8. 3. 2006 20:28

    Konečně něco zajímavého.díky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená paprika Česnek Chilli papričky Cibule Čokoláda na vaření Fazole Mleté maso - hovězí Rajský protlak Rostlinný olej Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové tyčinky

Sýrové tyčinky

Pikantní žebírka na grilu

Pikantní žebírka na grilu

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky

Alenčin medovník

Alenčin medovník

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Pečené plněné papriky III.

Pečené plněné papriky III.

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Jemné palačinky z acidofilního mléka

Fazole (nejen) se slaninou

Fazole (nejen) se slaninou

Čočková polévka

Čočková polévka

Doporučujeme

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Poslední sledované recepty

165
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
162
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách
82
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
78
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
55
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…

Zajímavé články

Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení, které si zamilujete na první sousto
Hrnkový koláč podle Lucie Borhyové: Ovocné mámení…
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
AHA.cz Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Absolonová oznámila konec: Slzy jako hrachy

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Láska mezi slavnými: 7 českých párů, kterým vztah vydržel celý život. Jaký je jejich návod na štěstí?

Blesk pro ženy Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Žhavá manikúra letošního léta: Minimalistické i divoké puntíky vládnou trendům

Ženy.cz Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Nedovolte, aby vaše dítě vyrůstalo bez otce. Vážně jste si jistá, že jste našla toho pravého?

Blesk.cz Bolest Jasněnky Kuklové: Smrt parťáka

Bolest Jasněnky Kuklové: Smrt parťáka

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

  • Recepty.cz
  • Mexické chilli s čokoládou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact