Na oleji orestujeme cibuli na půlkolečka i s česnekem, ten nadrobno, až začne vonět. Přidáme opláchnutá játra a restujeme. Jakmile zhnědnou, přidáme fazole a kukuřici, žampiony a další suroviny. Nakonec dochutíme kořením a zabalíme do teplé tortelliny.
2
Výborné jsou však i s bramborem, rýží, pečivem, meze se nekladou.
já jsem použila zvlášt konzervu červených fazolí a cukrovou kukuřici a opravdu vynikající. Již jsem dělala 2x a moc nám chutná! Výborné a rychlé jídlo.
--- Buchy
|15. 5. 2008 11:27
fazoli s kukuřicí nakupuji v Kauflandu pravidelně, je to střední plechovka a fazole je červená. Moc dobré, dá se užít i na salát. Buchy
Lenka
|14. 5. 2008 14:51
V konzervách Bonduelle mají mexickou směs...a ta je tady asi použita (je toho v ní asi víc než jen fazole a kukuřice, ale to nemůže být na škodu)
Danka Snášelová
|12. 5. 2008 19:21
Jani, i mě recept zaujal. Už ho mám v oblíbených. Manžel játra na jakýkoliv způsob miluje. Kukuřicí s červenými fazolemi jsem ani já nikde nividěla. Klidně ale můžeš koupit každou uvedenou ingredienci zvlášť. V každém supermarketu mají různé velikosti plechovek kukuřice a plechovek červených fazolí. Podle mě stačí ty malé. Ahoj!
Jana Remková
|12. 5. 2008 17:53
No,to je super recept,kde však mají sterilovanou kukuřicí s červenými fazolemi?Marně tápám,jestli jsem ji v Albertu,kde chodím běžně viděla.Je to taková rychlovka,játra je hned,ale asi mne zbrzdí ta kukuřice s fazolemi,než to seženu.