Vodu převaříme a necháme vychladnout, pak rospustíme cukr a ostatní ingredience, dáme do 15 l demižonku a dobré je dát kvasnou zátku.
2
Potom to přecedíme přes punčochu a necháme čistit. Trvá to déle, ale je to vyzkoušené a opravdu dobré.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Petr Šupa
|31. 5. 2007 12:57
Dobrý den omluvám se za pozdní odpověď,Necháme to kvasit tak dlouho dokud to přestane bublat a potom se to scedí nejlépe stočit a nechá čistit.Jeto skoro stejný postup jak při dělání vína
Gábina Houšková
|3. 10. 2006 08:22
a jak dlouho se to má nechat kvasit?
Janina
|2. 10. 2006 12:50
Tento sladký alko nápoj také děláme krom muškátu,říkáme mu Arak.Je to dobrý vychlazený nebo s ledem aperitiv.