Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marie mateju
|11. 6. 2009 17:19
taky nehaním recept ,ale je to fakt napsaný moc jednoduše.
Marta Petrovcová
|11. 6. 2009 12:04
Jo, s tím souhlasím. Dneska už vím, jak se dělá krém. Ale podrobný popis postupu je fajn. Tady může začínající kuchařka smíchat syrovou mouku s mlíkem a máslem. Pak to ale bude něco na způsob moučného másla. :) Tím nechci hanět, řezy jsou dobré.
marie mateju
|10. 6. 2009 17:17
takhle napsanej recept je pro začínající kuchaře k nepochopení-já když začínala vařit -před 17lety,- tak jsem měla napsaný i jak se dělá jíška.Vypadá to jako že piškot pečete z piškotů atd.