• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Meruňkové řezy IV.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Meruňkové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • meruňky
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • čokoládová poleva
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks hera
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      kostka cukr Rozpuštěné v 5 lžících vlažné vody
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • vanilkový pudink 2,5 sáčku
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe střídavě na čtvrtky nakrájenými meruňkami a piškoty, zalijeme uvařeným, částečně vychlazeným pudinkem a přikryjeme plátem z 2. dílu těsta, přehneme okraje, pudink nevybublá.
2
Pečeme na 175 °C, necháme vychladnout, polejeme čokoládovou polevou a dáme odležet do chladna.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy VIII.

Meruňkové řezy VIII.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danica | 2. 7. 2011 17:29

    Trampoty s prenášaním cetsa sú podľa mňa skoro vždy, keď sa použije Hera. Nikdy, keď sa použije tuk Palmarin ( bývalý Smetol). Viem, že aj v ČR je na pultoch jeho obmena, ale neviem mu meno. Skúste a uvididíte, že to bude úplne bez problémov. Ešte poznámka, po spracovaní je cesto dobré nechať na 30. min. v chlade odpočinúť, rozložia sa av ňom a spoja všetky živé látky, hlavne lepok v múke s prísadami a je to naprosto OK. Pečte gazdinky a budete doma hviezdičky.

  • Tereza Jarčušková | 15. 8. 2006 16:59

    Na tomto webe je podobný recept, len sa použije lístkové cesto a nepolieva sa polevou, len sa pocukruje. A je výtečný. Robila som ho s ríbezľami, jahodami aj broskyňami. Skúste použiť lístkové cesto. Inak je to detto. Neviem presný názov, možno ho nájdete.

  • Airan Novakova | 12. 8. 2006 10:57

    Mila Ivco, jen nehazejte hned flintu do zita!Takove testa vetsinou se spatne spracovavaji, ale jsou z nich pak skvele moucniky. Tady uz bylo kolem toho spousto diskuze a napady (valet prez mikroten) Jestli vam muzu poradit, ten samy moucnik je tady s listovym testem, to se dokonce prodava i rozvalene:-) Jinak kombinace s pudinkem a piskotama je bezva, rezy jsou silne jedle:-)))

  • Ivča | 11. 8. 2006 22:46

    Nevím kde jsem udělala chybu ale vím jistě,že už nikdy tyto řezy péct nebudu.Těsto se trhá,nejde přenést na plech.Stálo mě to hodně nervů abych to nevyhodila.Již nikdy víc ! ! !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hera Hladká mouka Meruňky Mléko Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drožďové knedlíčky do polévky

Drožďové knedlíčky do polévky

Sumeček

Sumeček

Jogurtová buchta II.

Jogurtová buchta II.

Výborné koblížky z trouby

Výborné koblížky z trouby

Řízky v zakysané smetaně

Řízky v zakysané smetaně

Brownies cupcake

Brownies cupcake

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Cibulovo-česnekové řízky: smetanové

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Bezlepkové čokoládové cupcakes

Salát z červené řepy a brusinek

Salát z červené řepy a brusinek

Doporučujeme

20 minut
Grilovaný losos ve slanině

Grilovaný losos ve slanině

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

71
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
47
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
34
Nivová polévka se slaninou
Nivová polévka se…
33
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými kódy na obalech?
Éčka pod drobnohledem: Co se skrývá za tajemnými…
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s rebarborou a banánové vafle
3x moučník na víkend: Spálený koláč, buchta s…
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a zároveň jíst zdravě
Dietní grilování? 7 tipů, jak si ho užít a…
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník, který budete milovat
Sladký orgasmus: Upečte si hříšně dobrý moučník,…
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných názvů? Otestujte se!
KVÍZ: Poznáte česká jídla podle jejich vtipných…
AHA.cz Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Adamec (77) na rozlučce s Bartoškou (†78): Našel novou lásku!

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Leona Machálková vypadá v 58 letech přímo božsky! Prozradila módní tipy, díky kterým omládnete

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

Fotografka Nguyen Phuong Thao o posledním focení s Jiřím Bartoškou (†78): Bylo to velmi dojemné!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

Vidíte stále čísla 11:11 nebo 22:22? Víme, co to znamená!

  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact