• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Meruňkové řezy IV.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Meruňkové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • meruňky
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • čokoládová poleva
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks hera
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      kostka cukr Rozpuštěné v 5 lžících vlažné vody
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • vanilkový pudink 2,5 sáčku
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe střídavě na čtvrtky nakrájenými meruňkami a piškoty, zalijeme uvařeným, částečně vychlazeným pudinkem a přikryjeme plátem z 2. dílu těsta, přehneme okraje, pudink nevybublá.
2
Pečeme na 175 °C, necháme vychladnout, polejeme čokoládovou polevou a dáme odležet do chladna.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy VIII.

Meruňkové řezy VIII.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danica | 2. 7. 2011 17:29

    Trampoty s prenášaním cetsa sú podľa mňa skoro vždy, keď sa použije Hera. Nikdy, keď sa použije tuk Palmarin ( bývalý Smetol). Viem, že aj v ČR je na pultoch jeho obmena, ale neviem mu meno. Skúste a uvididíte, že to bude úplne bez problémov. Ešte poznámka, po spracovaní je cesto dobré nechať na 30. min. v chlade odpočinúť, rozložia sa av ňom a spoja všetky živé látky, hlavne lepok v múke s prísadami a je to naprosto OK. Pečte gazdinky a budete doma hviezdičky.

  • Tereza Jarčušková | 15. 8. 2006 16:59

    Na tomto webe je podobný recept, len sa použije lístkové cesto a nepolieva sa polevou, len sa pocukruje. A je výtečný. Robila som ho s ríbezľami, jahodami aj broskyňami. Skúste použiť lístkové cesto. Inak je to detto. Neviem presný názov, možno ho nájdete.

  • Airan Novakova | 12. 8. 2006 10:57

    Mila Ivco, jen nehazejte hned flintu do zita!Takove testa vetsinou se spatne spracovavaji, ale jsou z nich pak skvele moucniky. Tady uz bylo kolem toho spousto diskuze a napady (valet prez mikroten) Jestli vam muzu poradit, ten samy moucnik je tady s listovym testem, to se dokonce prodava i rozvalene:-) Jinak kombinace s pudinkem a piskotama je bezva, rezy jsou silne jedle:-)))

  • Ivča | 11. 8. 2006 22:46

    Nevím kde jsem udělala chybu ale vím jistě,že už nikdy tyto řezy péct nebudu.Těsto se trhá,nejde přenést na plech.Stálo mě to hodně nervů abych to nevyhodila.Již nikdy víc ! ! !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hera Hladká mouka Meruňky Mléko Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Pampeliškový med II.

Pampeliškový med II.

Vločkové řezy s krémem

Vločkové řezy s krémem

Kapustová polévka s bramborem

Kapustová polévka s bramborem

Kynuté pletýnky - smažené

Kynuté pletýnky - smažené

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Cibulová červená řepa - sladkokyselá…

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

65
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
58
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
54
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
52
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
46
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

FOTO: Necudné kroucení zadkem? Kdepak, tanec u tyče je (i) regulérní sport

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact