• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Meruňkové řezy IV.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Meruňkové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • meruňky
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • čokoládová poleva
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks hera
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      kostka cukr Rozpuštěné v 5 lžících vlažné vody
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • vanilkový pudink 2,5 sáčku
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe střídavě na čtvrtky nakrájenými meruňkami a piškoty, zalijeme uvařeným, částečně vychlazeným pudinkem a přikryjeme plátem z 2. dílu těsta, přehneme okraje, pudink nevybublá.
2
Pečeme na 175 °C, necháme vychladnout, polejeme čokoládovou polevou a dáme odležet do chladna.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy VIII.

Meruňkové řezy VIII.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danica | 2. 7. 2011 17:29

    Trampoty s prenášaním cetsa sú podľa mňa skoro vždy, keď sa použije Hera. Nikdy, keď sa použije tuk Palmarin ( bývalý Smetol). Viem, že aj v ČR je na pultoch jeho obmena, ale neviem mu meno. Skúste a uvididíte, že to bude úplne bez problémov. Ešte poznámka, po spracovaní je cesto dobré nechať na 30. min. v chlade odpočinúť, rozložia sa av ňom a spoja všetky živé látky, hlavne lepok v múke s prísadami a je to naprosto OK. Pečte gazdinky a budete doma hviezdičky.

  • Tereza Jarčušková | 15. 8. 2006 16:59

    Na tomto webe je podobný recept, len sa použije lístkové cesto a nepolieva sa polevou, len sa pocukruje. A je výtečný. Robila som ho s ríbezľami, jahodami aj broskyňami. Skúste použiť lístkové cesto. Inak je to detto. Neviem presný názov, možno ho nájdete.

  • Airan Novakova | 12. 8. 2006 10:57

    Mila Ivco, jen nehazejte hned flintu do zita!Takove testa vetsinou se spatne spracovavaji, ale jsou z nich pak skvele moucniky. Tady uz bylo kolem toho spousto diskuze a napady (valet prez mikroten) Jestli vam muzu poradit, ten samy moucnik je tady s listovym testem, to se dokonce prodava i rozvalene:-) Jinak kombinace s pudinkem a piskotama je bezva, rezy jsou silne jedle:-)))

  • Ivča | 11. 8. 2006 22:46

    Nevím kde jsem udělala chybu ale vím jistě,že už nikdy tyto řezy péct nebudu.Těsto se trhá,nejde přenést na plech.Stálo mě to hodně nervů abych to nevyhodila.Již nikdy víc ! ! !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hera Hladká mouka Meruňky Mléko Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečená cuketová mísa

Zapečená cuketová mísa

Bulharský salát

Bulharský salát

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Kapustové karbanátky s uzeninou

Kapustové karbanátky s uzeninou

Zapékané kysané zelí

Zapékané kysané zelí

Tvarohový švestkový koláč

Tvarohový švestkový koláč

Indický chléb (Naan / Chapati)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Luxusní punčák

Luxusní punčák

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

10 minut
Domácí vanilkový a kakaový pribináček

Domácí vanilkový a kakaový pribináček

70 minut
Koláč z rebarbory

Koláč z rebarbory

Poslední sledované recepty

80
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
58
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
52
Klasické lečo
Klasické lečo
45
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže vyspat se dorůžova
Trápí vás nespavost? Těchto 6 potravin vám pomůže…
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte si svůj oblíbený opilý dezert
Pavlova s amarettem nebo rumové tiramisu? Vyberte…
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to pískorky?
Staročeský pokrm z Plzeňska aneb Víte, co jsou to…
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
AHA.cz Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Brzobohatá tvrdě narazila! Režim jako v base a drsné zákazy

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Hvězda světového formátu Anna Geislerová ovládla červený koberec v Cannes!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz České krásky v Cannes: Co vynesly na červený koberec?

České krásky v Cannes: Co vynesly na červený koberec?

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

Rozloučit se s manželstvím nebo nenarozeným dítětem? O rituálech a jejich síle s Lilií Khousnoutdinovou

  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact