• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Meruňkové řezy IV.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Meruňkové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • meruňky
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • čokoládová poleva
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks hera
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      kostka cukr Rozpuštěné v 5 lžících vlažné vody
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • vanilkový pudink 2,5 sáčku
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe střídavě na čtvrtky nakrájenými meruňkami a piškoty, zalijeme uvařeným, částečně vychlazeným pudinkem a přikryjeme plátem z 2. dílu těsta, přehneme okraje, pudink nevybublá.
2
Pečeme na 175 °C, necháme vychladnout, polejeme čokoládovou polevou a dáme odležet do chladna.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy VIII.

Meruňkové řezy VIII.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danica | 2. 7. 2011 17:29

    Trampoty s prenášaním cetsa sú podľa mňa skoro vždy, keď sa použije Hera. Nikdy, keď sa použije tuk Palmarin ( bývalý Smetol). Viem, že aj v ČR je na pultoch jeho obmena, ale neviem mu meno. Skúste a uvididíte, že to bude úplne bez problémov. Ešte poznámka, po spracovaní je cesto dobré nechať na 30. min. v chlade odpočinúť, rozložia sa av ňom a spoja všetky živé látky, hlavne lepok v múke s prísadami a je to naprosto OK. Pečte gazdinky a budete doma hviezdičky.

  • Tereza Jarčušková | 15. 8. 2006 16:59

    Na tomto webe je podobný recept, len sa použije lístkové cesto a nepolieva sa polevou, len sa pocukruje. A je výtečný. Robila som ho s ríbezľami, jahodami aj broskyňami. Skúste použiť lístkové cesto. Inak je to detto. Neviem presný názov, možno ho nájdete.

  • Airan Novakova | 12. 8. 2006 10:57

    Mila Ivco, jen nehazejte hned flintu do zita!Takove testa vetsinou se spatne spracovavaji, ale jsou z nich pak skvele moucniky. Tady uz bylo kolem toho spousto diskuze a napady (valet prez mikroten) Jestli vam muzu poradit, ten samy moucnik je tady s listovym testem, to se dokonce prodava i rozvalene:-) Jinak kombinace s pudinkem a piskotama je bezva, rezy jsou silne jedle:-)))

  • Ivča | 11. 8. 2006 22:46

    Nevím kde jsem udělala chybu ale vím jistě,že už nikdy tyto řezy péct nebudu.Těsto se trhá,nejde přenést na plech.Stálo mě to hodně nervů abych to nevyhodila.Již nikdy víc ! ! !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hera Hladká mouka Meruňky Mléko Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Košíčky plněné pudinkovým krémem

Pivní pomazánka

Pivní pomazánka

Studentské rychlolangoše

Studentské rychlolangoše

Bazalkové kuře s ořechy

Bazalkové kuře s ořechy

"Péřová" bublanina

"Péřová" bublanina

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Dvoubarevný kefírový koláč / bábovka

Ovesné placičky s brokolicí

Ovesné placičky s brokolicí

Bylinková krkovička na černém pivu

Bylinková krkovička na černém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

87
Skořicový elixír
Skořicový elixír
84
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
75
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
64
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
50
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…

Zajímavé články

Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se rozkvetlou sladkou nádherou
Nejkrásnější květinové dorty: Pokochejte se…
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
KVÍZ: Znáte různé kuchařské fígle? Otestujte se!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
AHA.cz Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Zklámaní Šípa ze Všechnopárty: Pro potupný neúspěch má ale vysvětlení

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Ženy.cz Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Jak čerpat energii ze cvičení? Vsaďte na to, co vás baví, a nepodceňujte relaxaci

Blesk.cz Když lumpa trápí pumpa: Godla jako lupič pod prášky!

Když lumpa trápí pumpa: Godla jako lupič pod prášky!

SportRevue.cz FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

FOTO: Polonahé holky ve spodním prádle. To je americká X League

Maminka.cz Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Kdyby pohled zabíjel... 25 fotek naštvaných miminek, která vás zaručeně rozesmějí

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

Horoskop na další týden: Kdo by měl ihned začít šetřit a koho oslepí žárlivost?

  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact