• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
Napište svůj komentář k receptu

Meruňkové řezy IV.

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Meruňkové řezy IV.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • meruňky
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • čokoládová poleva
  • Těsto
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks hera
    • 2
      ks žloutek
    • 2
      kostka cukr Rozpuštěné v 5 lžících vlažné vody
  • Krém
    • 1
      l mléko
    • vanilkový pudink 2,5 sáčku
    • 150
      g cukr

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin vypracujeme těsto, rozdělíme na 2 díly, vyválíme a přendáme na plech s vyšším okrajem. Poklademe střídavě na čtvrtky nakrájenými meruňkami a piškoty, zalijeme uvařeným, částečně vychlazeným pudinkem a přikryjeme plátem z 2. dílu těsta, přehneme okraje, pudink nevybublá.
2
Pečeme na 175 °C, necháme vychladnout, polejeme čokoládovou polevou a dáme odležet do chladna.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové kefírové řezy

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy s kokosovou peřinou

Meruňkové řezy VIII.

Meruňkové řezy VIII.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danica | 2. 7. 2011 17:29

    Trampoty s prenášaním cetsa sú podľa mňa skoro vždy, keď sa použije Hera. Nikdy, keď sa použije tuk Palmarin ( bývalý Smetol). Viem, že aj v ČR je na pultoch jeho obmena, ale neviem mu meno. Skúste a uvididíte, že to bude úplne bez problémov. Ešte poznámka, po spracovaní je cesto dobré nechať na 30. min. v chlade odpočinúť, rozložia sa av ňom a spoja všetky živé látky, hlavne lepok v múke s prísadami a je to naprosto OK. Pečte gazdinky a budete doma hviezdičky.

  • Tereza Jarčušková | 15. 8. 2006 16:59

    Na tomto webe je podobný recept, len sa použije lístkové cesto a nepolieva sa polevou, len sa pocukruje. A je výtečný. Robila som ho s ríbezľami, jahodami aj broskyňami. Skúste použiť lístkové cesto. Inak je to detto. Neviem presný názov, možno ho nájdete.

  • Airan Novakova | 12. 8. 2006 10:57

    Mila Ivco, jen nehazejte hned flintu do zita!Takove testa vetsinou se spatne spracovavaji, ale jsou z nich pak skvele moucniky. Tady uz bylo kolem toho spousto diskuze a napady (valet prez mikroten) Jestli vam muzu poradit, ten samy moucnik je tady s listovym testem, to se dokonce prodava i rozvalene:-) Jinak kombinace s pudinkem a piskotama je bezva, rezy jsou silne jedle:-)))

  • Ivča | 11. 8. 2006 22:46

    Nevím kde jsem udělala chybu ale vím jistě,že už nikdy tyto řezy péct nebudu.Těsto se trhá,nejde přenést na plech.Stálo mě to hodně nervů abych to nevyhodila.Již nikdy víc ! ! !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoládová poleva Cukr Dětské piškoty Hera Hladká mouka Meruňky Mléko Prášek do pečiva Vanilkový pudink Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lososová pomazánka

Lososová pomazánka

Vyprošťovací česnečka

Vyprošťovací česnečka

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Hrníčkový šlehačkový dort

Hrníčkový šlehačkový dort

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Pečená zelenina - výborná

Pečená zelenina - výborná

Brokolice nebo květák na italský způsob - zapečený

Brokolice nebo květák na italský…

Domácí chléb z pekárny

Domácí chléb z pekárny

Špenátovo-vločková polévka

Špenátovo-vločková polévka

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

134
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
59
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
46
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
45
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
45
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Meruňkové řezy IV.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact