• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
Napište svůj komentář k receptu

Medvědí tlapky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
2.9
hodnotilo: 23
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Medvědí tlapky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 180
      g hladká mouka
    • 120
      g moučkový cukr
    • 70
      g ořechy
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks žloutek
    • 140
      g máslo
    • 1
      lžíce kakao
    • skořice

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin zpracujeme těsto, necháme odpočinout v ledničce, stačí jen 1 hod - doba může být delší, podle toho, kolik máme času. Těsto vmačkám do formiček tak, aby nebyly úplně plné a peču asi při 170 °C cca 10-15 minut. Horké obaluji v cukru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapky II.

Medvědí tlapa

Medvědí tlapa

Maďarská medvědí polévka

Maďarská medvědí polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Heluš | 9. 12. 2015 22:02

    Dnes jsem je zkoušela. Trochu jsem se vylekala u těsta - připadalo mi trošku řídké, ale výsledek předčil mé očekávání. Výsledek famózní. Zítra repete. Jednoznačně láska na první ochutnání <3

  • Martina Marťásek | 7. 12. 2007 15:10

    Mám hodně podobný recept , jen malinko nižší dávky a jen jeden žloutek , navíc přidávám trošku ml. hřebíčku - myslím , že ten dělá tlapky opravdovými tlapkami :-)) Právě jdu zpracovat těsto :-))

  • Anonym | 18. 11. 2007 19:57

    formičky se mají předem dát do horké trouby vypéct jak nové ty 100% a ty starší též ,dobře se pak vyklopují je to vyzkoušené

  • Anonym | 17. 11. 2007 07:18

    ne, formicky se nevymazavaji.Recept je po prababicce z Rakouska-Uherska, pece jj uz nekolik generaci rok co rok jeste nikdy se nestalo, ze by nesly vyklopit.Ja osobne pecu vzdy z dvojnasobne davky a prvni zmizi, lepe receno mizi jiz pred svatky.

  • Anonym | 12. 11. 2007 16:11

    formičky se musí vymazat?

  • Jitka Budějovská | 16. 12. 2006 16:40

    Výborný recept, moc voňavý...1.

  • Jana T. | 24. 11. 2006 00:16

    dik za recept zachranilo me to nemohla jsem ho najit ve sve kucharne. Vyborne!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Moučníky Cukroví Prosinec Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kakao Máslo Moučkový cukr Ořechy Skořice Vejce Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Honzovy buchty

Honzovy buchty

Buchty - těsto z domácí pekárny

Buchty - těsto z domácí pekárny

Cuketové matesy II.

Cuketové matesy II.

Polévka z jarních cibulek

Polévka z jarních cibulek

Kotlety s houbovou omáčkou

Kotlety s houbovou omáčkou

Křenová sekaná

Křenová sekaná

Pomazánka se sýrem cottage

Pomazánka se sýrem cottage

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Salát Caprese

Salát Caprese

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

79
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
36
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
35
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
34
Kanadský králík
Kanadský králík
34
Jablečné řezy piškotové
Jablečné řezy piškotové

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Medvědí tlapky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact